Avertisment! NU consumați APĂ RECE ca GHEAȚA în vreme de CANICULĂ

Data publicării:
Apa, foto Unsplash/ Lanju Fotografie
Descriere foto: Apa, foto Unsplash/ Lanju Fotografie

Un bărbat și-a împărtășit experiența de a bea apă rece ca gheața în timpul unui val de căldură și i-a avertizat pe alții de pericolele ascunse printr-o postare pe rețelele de socializare. 

Adam Schaub, din Houston, Texas a scris: "Apa rece este bună, deci cum ar putea fi rea? Ei bine, ieri am aflat. Eram la lucru, când tata a observat că fața mea devenise destul de roșie și mi-a sugerat să iau o pauză. Imediat am luat o sticlă de apă rece și am băut-o. După ce am mai lucrat puțin, mi-a sugerat să mă urc în camion și să dau drumul la aerul condiționat. În camion, am mai băut niște apă rece și în scurt timp am început să mă simt ciudat. Am început să văd pete, am avut stări de greață, iar mâinile și picioarele au început să mă furnice. Am simțit că o să vomit, așa că am deschis ușa camionului și următorul lucru pe care mi-l amintesc este că sunt cu fața în pământ, iar tata încearcă să mă ridice și mă ștergea pe față."

 

Citește continuarea pe DCBusiness. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel