Averea pe care Gabi Luncă le-a lăsat-o copiilor săi. Fiul regretatei artiste a dezvăluit cu ce a rămas după moartea mamei lui

Data actualizării: | Data publicării:

Fiul lui Gabi Luncă a dezvăluit cu ce avere a rămas după moartea mamei lui. 

Moartea lui Gabi Luncă a lăsat multă durere în sufletul familiei, dar și în sufletul fanilor. Regina muzicii lăutărești s-a stins din viață pe 2 aprilie 2021, din cauza virusului SARS-CoV-2. Gabi Luncă era internată atunci la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Ilfov. Vestea a venit după ce alte două nume mari ale muzicii lăutărești pierduseră lupta cu virusul nemilos. Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu s-au stins din viață din cauza virusului Covid-19. 


„După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem...”, a scris Rebeca Onoriu pe Facebook, după ce mama ei s-a stins din viață. 

 

La aproape 5 luni de moartea regretatei artiste, fiul lui Gabi Luncă a dezvăluit cu ce avere a rămas, atât el, cât și surorile lui. 


„Înainte să mă nasc eu, mai bine de 50 de ani în urmă, mama mea a cumpărat o casă în Sectorul 1. Această casă a fost demolată și s-a făcut o vilă în locul ei și în anul 2008 a fost vândută. După ce s-a vândut această casă, mama mea, Gabi Luncă, a dat toți banii mie și celorlalte trei surori ale mele. A zis așa că fiecare dintre voi trebuie să aibă un apartament, mașină și bani”, a spus Emanuel Onoriu la Antena Stars.


Fiul lui Gabi Luncă a construit un imobil cu mai multe apartamente, iar de acolo fiecare va avea dreptul la câte un apartament. 


„Împreună cu sprijinul surorilor mele am reușit să construiesc un imobil, un parter plus două etaje, pe care încă nu l-am finalizat, urmează să mai cheltui niște bani și fiecare dintre noi frații va avea din această construcție câte un apartament. În concluzie, eu am rămas cu două apartamente, surorile mele cu câte un apartament, mașini și bani”, a mai adăugat fiul regretatei artiste. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel