Averea neștiută a lui Diego Maradona. Ce obiecte de valoare a lăsat în urmă legendarul fotbalist

Data publicării:
Diego Armando Maradona. Foto Agerpres.
Descriere foto: Diego Armando Maradona. Foto Agerpres.

Avocatul argentinian Mauricio D'Alessandro a afirmat că averea fostului mare fotbalist argentinian Diego Armando Maradona include mai multe multe obiecte de valoare.

Avocatul argentinian Mauricio D'Alessandro a afirmat că averea fostului mare fotbalist argentinian Diego Armando Maradona include şi o casă la Havana, în care se află şi multe obiecte ale fostului campion mondial.

Potrivit lui D'Alessandro, un fiu al fostului lider cubanez Fidel Castro l-a chemat pe avocatul lui Maradona, Matias Morla, pentru "a-i aminti că Fidel i-a dat casa" în cursul unui sejur al fostei vedete la centrul de sănătate de la "La Pradera".

"I-a spus că există zeci de obiecte în podul acelei case", a adăugat D'Alessandro, care este reprezentantul legal al lui Morla.

Avocatul a adăugat că lucrurile care i-au aparţinut lui Maradona sunt "păstrate acolo chiar pentru a face un muzeu".

"Există scrisori, scrisori de la lideri mondiali, pereţi pictaţi de Maradona", a mai spus D'Alessandro, explicând că fostul idol argentinian se trezea dimineţile şi vopsea pereţii cu mesaje precum "Fidel, te iubesc".

"Casa este intactă şi disponibilă", a afirmat D'Alessandro.

Averea lui Maradona este una extinsă şi încă necunoscută în totalitate.

Diego Maradona a locuit timp de patru ani în Cuba, pentru a se trata de dependenţa de droguri şi alte probleme de sănătate.

Maradona a decedat în luna noiembrie, la vârsta de 60 de ani, după un stop cardiac şi a fost îngropat pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel