Averea lui Petrică Mâțu Stoian a fost dezbătută. Cine sunt moștenitorii

Data publicării:
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Averea lui Petrică Mâțu Stoian are, în sfârșit, moștenitori.

Averea lui Petrică Mâțu Stoian a fost, în sfârșit, dezbătută. Avocata familiei a fost cea care a dezvăluit și cine va intra în posesia bunurilor materiale rămase de pe urma regretatului artist.

„Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului”, a declarat avocat familiei lui Petrică Mâțu Stoian, Carmen Obârșanu, potrivit spynews.

Cine moștenește averea lui Petrică Mâțu Stoian

Chiar dacă, la un moment dat, se vehicula faptul că statul ar fi cel care se va alege cu moștenirea artistului, Carmen Obârșanu a făcut lumină în acest caz. Aceasta a dezvăluit cine sunt persoanele care vor avea drepturi depline asupra bunurilor.

„Familia (nr. va lua moștenirea). Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor”, a dezvăluit avocata.

Care a fost marea dorință a lui Petrică Mâțu Stoian

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021, la Spitalul de Urgență din Reșița, în urma unui stop cardiorespirator.

Olguța Berbec și-a amintit ultima discuție pe care a avut-o cu regretatul artist și ultima mare dorință a acestuia și anume, de a-și pune muzica pe disc de vinil.

"Ultima discuție cu dânsul a fost la Festivalul Maria Tănase, în septembrie și atunci i-am dăruit un disc. Eu am scos pe disc de vinil albumul meu cel nou, fiind un lucru inedit. I-am dăruit unul și mi-a spus "Bravo, măi fată! O să fac și eu! Bine că mi l-ai dat să văd cum e făcut, ca să îmi fac și eu!". Nu a mai apucat să facă lucrul acesta, sper că cineva se gândește să îi scoată un disc de vinil, fiindcă sunt foarte multe piese valoroase care merită să fie așezate pe un disc. Ar fi o surpriză uriașă pentru fanii dânsului și cred că oamenii care îl iubesc gândesc la fel ca mine. Nu îl percep dus, ci, pur și simplu, prin prezența cântecelor pe toate posturile, este cu noi.", a mai mărturisit Olguța Berbec pentru WOWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel