Averea impresionantă a lui Jane Seymour. Dr. Quinn a devenit una dintre cele mai bogate actrițe

Data publicării:
Jane Seymour, sursa instagram
Descriere foto: Jane Seymour, sursa instagram

Jane Seymour a strâns o avere impresionantă, după câteva decenii petrecute în lumea filmului.

Jane Seymour a devenit cunoscută cu ajutorul rolului lui dr. Michaela Quinn, din serialul de succes Dr. Quinn. Pe lângă rolul care a consacrat-o și care i-au adus în cont sume impresionante, actrița are și câteva afaceri, ce i-au adus un profit semnificativ. De asemenea, pe propriul site, Seymour a scos la vânzare tablourile sale, unele dintre ele cu prețuri de 3.000 de dolari.

Potrivit The Richest, de-a lungul carierei sale, Jane Seymour a strâns o avere de 70 de milioane de dolari. Totodată, actrița  s-a implicat și în mai multe cauze caritabile, printre care se numără Childhelp și City Hearts. Ea predă și actorie și artă copiilor și a lansat o linie de bijuterii și genți, o parte din profit fiind donată pentru Open Hearts.

 

Cum se menține în forma Jane Seymour, la peste 70 de ani

 

La 70 de ani, actrița Jane Seymour continuă să uimească cu felul în care arată. Actrița  a mărturisit că are aceeași greutate ca la 17 ani, potrivit Daily Mail. 

Actrița a declarat că are un stil de viață sănătos și că face mișcare în fiecare săptămână.

”Mă plimb pe plajă, fac Pilates. Încerc să mă mențin în formă și încerc să mănânc sănătos, dar nu urmez vreo dietă sau ceva. Totul cu moderație, așa funcționează pentru mine,” a declarat Seymour.

Actrița a precizat că nu ține o dietă anume, însă mânâncă o singură dată pe zi.

”E un truc foarte bun, o ceașcă de cafea primul lucru de dimineață. De obicei mă trezesc și sunt în mișcare ca acum, după aia uit să mănânc până la jumătatea zilei. Partenerul meu, David, mănâncă în anumite intervale orare, așa că nu mănâncă până la ora 2.”

”Dacă mi se face foame mai devreme, mănânc puțină ciocolată neagră și beau un pahar de vin, asta înseamnă o masă, nu?. Simt că las totul să treacă, înseamnă să mă simt bine în propria mea piele. Eu am aceeași greutate acum ca atunci când eram la școala de balet, la 17 ani”, a mai spus actrița, potrivit Daily Mail.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel