Aurora și Săndel Mihai, diagnosticați cu COVID-19. Fratele Andrei suferă de astm bronșic

Data publicării:
aurorasisansel, instagram
Descriere foto: aurorasisansel, instagram

Aurora și Săndel Mihai au fost testați pozitiv cu virusul care a împânzit o lume întreagă, după ce au participat la filmările pentru trecerea dintre ani.

Aurora, cumnata Andrei a fost cea care a declarat că atât ea, cât și soțul ei  s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta a mărturisit că nu știe dacă au contractat virusul în timpul filmărilor pentru Revelion, acolo unde au participat mai multe vedete din showbiz sau din mall-ul în care au făcut cumpărăturile. Din fericire, cei doi au făcut o formă ușoară a bolii: „Ne simtim bine, mie mi-au disparut mirosul si gustul. Alte simptome nu am avut, nici febra, absolut nimic. In schimb, Sandel a facut putina temperatura. In Bucuresti l-am luat, nu pot sa zic daca e de la filmari, ca noi am fost si pe la mall, la shopping.”, a declarat Aurora pentru Star Popular.

Aurora și Săndel Mihai au plecat din București

Îndrăgiții artiști de muzică populară s-au întors în Câmpia Turzii, unde s-au izolat în apartamentul părinților ; „Dupa primele simptome, mie a inceput sa-mi curga putin nasul iar a doua zi Sandel a facut putina febra, ne-am si testat. Pana sa vina rezultatul testelor, noi am venit acasa si ne-am izolat in apartamentul parintilor mei. Parintii sunt la mine acasa, stau cu baietelul, suntem separati. Mi-e foarte greu fara copil, dar ne vedem zilnic pe telefon. Parintii ne aduc zilnic la usa mancare si tot ce avem nevoie”, a mai spus artista.

Aurora a mai mărturisit că își face grii pentru starea de sănătate a soțului ei, deoarece acesta are astm bronșic: „Pentru noi a fost putin socant, nu pentru mine cat pentru Sandel, pentru ca el are un astm bronsic si tot ne-am ferit, am auzit si avertizarile. Noi n-am fost la socri, la parintii nostri, nu ne-am vizitat aproape tot anul. Foarte rar s-a intamplat, si de la distanta, protejati, si uite ca am luat virusul la Bucuresti. Sandel nu a vrut sa mergem dar ne-au tot solicitat la filmarile de sarbatori, vazand ca merg toti artistii, am zis sa mergem si noi. Desi, Sandel tot timpul mi-a zis, acum, cand e asa mare pandemia?”, a mai marturisit Aurora Mihai pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel