Aurelian Temișan și Monica Davidescu au aniversat 26 de ani de relație. Ce declarație de dragoste și-au făcut cei doi

Data publicării:
Aurelian Temișan, sursa facebook
Descriere foto: Aurelian Temișan, sursa facebook

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sărbătoresc 26 de ani de relație. Cu această ocazie specială, cei doi și-au făcut și o declarație de dragoste.

În ziua de azi, căsniciile rar mai rezistă 26 de ani. Pe cât se fac mai repede, pe atât de repede se și desfac, unele chiar de pe o zi pe alta, iar iubirea adevărată cu greu se mai găsește. Monica Davidescu și Aurelian Temișan au demonstrat că dragostea lor este una sinceră și extrem de mare, chiar dacă provocările exterioare nu au fost atât de ușoare.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, 26 de ani de căsătorie

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc mai mult ca oricând și se susțin necondiționat. De 26 de ani, Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt de nedespărit, iar iubirea dintre cei doi a rămas neschimbată.

Cu ocazia împlinirii a 26 de ani de când s-au cunoscut, cei doi și-au făcut și o declarație de dragoste pe rețelele de socializare.

"13 ianuarie 1995 - 13 ian. a.c. 26 de ani, până acum, de când ne-am cunoscut. Ani buni, frumoși, intenși, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reușite, ani în doi, după care în trei, dar în aproape toți anii cu animaluțe în casă, ani în care am asistat la nașteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat și am fost aplaudați... dar cel mai important e că am fost sănătoși și că am fost și suntem împreună. Să tot fim" , a scris Aurelian Temișan pe rețelele de socializare.

Nici Monica Davidescu nu s-a lăsat mai prejos, astfel că a repostat declarația de dragoste făcută de soțul ei în dreptul căreia a scris: "Oare când au trecut 26 de ani? Parcă aseară a venit la mine și mi-a spus cum să îl prezint".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel