Aurelian Temișan, prima reacție despre presupusul divorț de Monica Davidescu: "Știu ce fac"

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Davidescu și Aurel Temișan, sursa instagram
Descriere foto: Monica Davidescu și Aurel Temișan, sursa instagram

Aurelian Temișan a vorbit despre divorțul de Monica Davidescu.

Monica Davidescu a făcut anunțul despre Aurel Temișan, în direct. Dani Oțil a rămas șocat: "Am primit un divorț"

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au vorbit într-o emisiune online despre zvonul potrivit cărora divorțează. Cei doi actori au lămurit întreaga situație. 

Totul vine după ce ieri, Monica Davidescu l-a șocat pe Dani Oțil, în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", atunci când a spus că "a primit o săptămână de muncă și un divorț", la întrebarea ce a primit de 1 și 8 martie de la soțul ei, Aurelian Temișan.

Deși a clarificat în emisiune situația, spunând că totul face referire la o piesă pe care a terminat-o, mulți au rămas cu gândul că cei doi divorțează.

La câteva ore de la declarația cu subînțeles, cei doi soți au specificat că sunt împreună de 26 de ani și căsătoriți de 15 ani. 

"Doamne, iartă-i că ei știu ce fac de 25 de ani în viața mea", a spus Aurelian Temișan, în glumă.

Aurelian Temișan, despre căsnicia cu Monica Davidescu

"26 de ani, până acum, de când ne-am cunoscut. Ani buni, frumoși, intenși, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reușite, ani în doi, după care în trei, dar în aproape toți anii cu animaluțe în casă, ani în care am asistat la nașteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreuna în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat și am fost aplaudați… dar cel mai important e că am fost sănătoși și că am fost și suntem împreună.

Să tot fim! Cu voi în preajmă, să vă bucurăm ca până acum și să simțim că mai vreți… și mai vreți… și mai vreți…", a scris vedeta la începutul anului, potrivit DC NEWS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel