Aurelian Temișan, îngenunchiat de durerea morții celei mai dragi persoane din familie: ”Mi-e din ce în ce mai greu”

Data publicării:
Aurelian Temișan, sursa instagram
Descriere foto: Aurelian Temișan, sursa instagram

Aurelian Temișan nu poate să își revină, după moartea celor mai dragi persoane din viața lui. 

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Aurelian Temișan ascunde o dramă de nedescris. În urmă cu mai bine de șapte ani, acesta a trecut printr-o adevărată dramă despre care a ales să nu vorbească până acum. Acum, juratul de la „Te cunoscu de undeva” a decis să își deschdă sufletul și în versuri, copleșit de durerea morții celei mai dragi persoane din familie, a spus tot ce are pe suflet.

Recent, Aurelian Temișan a scis pe rețelele de socializare o poezie în memoria tatălui său, Relu, dar și despre relația de iubire dintre părinții săi. Aceasta a reușit să emoționeze pe toată lumea.

”Iubitul meu Relu / Sunt 7 ani de când tu nu mai ești / Să râzi, să plângi, să faci glume cu mine / Să-mi spui lecții de viață, nu povești / Să mă ferești de rău, să-mi fie bine / Așa a decis Bunul Dumnezeu / Să-ți faci prieteni noi și-n Paradis / Sau să-i revezi pe cei mai vechi, plecați / Și să-mi rămâi în suflet și în vis / Iubirea ta cu mama a-nceput aici / Și tot din ea am apărut și eu / Vă înțeleg nedespărțirea-n veci / Dar mie mi-e din ce în ce mai greu / Acum, ca tată, plâng și râd mereu / Atunci când Dorei-i spun despre voi doi / Mă uit la ceas... nu vreau să mă-ngrozesc / Că timpul trece, nu se dă-napoi / Să știți că-mi sunteți și îmi veți fi mereu / Exemplu bun, ce m-a făcut ce sunt / Și ca și voi, vreau să împart și eu / Iubire celor dragi, pe-acest pământ”, a fost mesajul pe care Aurelian Temișan l-a publicat pe rețelele sale de socializare.

Tatăl lui Aurelian Temișan s-a stins în urma unor probleme cardiace, la doar 66 de ani. Moartea tatălui său nu este singura dramă trăită de artist. Acesta și-a pierdut și mama, la doar un an de la decesul tatălui său. Aurelian Temișan a reușit să treacă peste cele mai mari tragedii din viața lui cu ajutorul soției sale, Monica Davidescu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurelian Temișan (@temishan)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel