Aurelian Temişan împlineşte astăzi 49 de ani. Cum arăta artistul în tinerețe/ FOTO

Data publicării:
Aurelian Temișan, sursa instagram
Descriere foto: Aurelian Temișan, sursa instagram

Aurelian Temișan împlinește astâzi frumoasa vârstă de 49 de ani. Artistul și-a surprins fanii cu câteva fotografii de la nunta cu Monica Davidescu.

Aurelian Temișan s-a născut pe 3 iunie 1972 la Craiova. Pe lângă cariera de succes, artistul se laudă și cu o familie superb. Acesta este căsătorit cu frumoasa actriţă Monica Davidescu încă din anul 1996, fiind unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizu românesc. Cei doi au împreună și o fiică, pe nume Dora, de 10 anişori.

În familia lui Aurelian Temișan este o dublă sărbătoare astăzi. Pe lângă faptul că artistul a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani, tot azi, el și soția sa sărbătoresc 21 de ani de la logodnă și 15 ani de mariaj.

„sunt 49 de ani de când iubita mea mamă m-a adus pe lume.
- sunt 21 de ani de când ne-am logodit, în Biserica Pissiota.
- sunt 15 ani de la cununia civilă și minunata nuntă făcută la Palatul Snagov.

Sunt fericit să văd cum amintirile formează scutul de susținere și de propulsie pentru anii ce vor să vină.
Monica, o să am grijă ca grijile tale să nu existe și să continuăm măcar în aceeași armonie. ”,
a scris Aurelian Temișan pe Instagram, în dreptul a trei imagini de la nunta cu Monica Davidescu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurelian Temișan (@temishan)

Aurelian Temișan a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite

Întrebat care consideră că este secretul mariajului său, Aurelian Temișan mărturisea, la o emisiune TV, că cel mai important este să fie respect, echilibru și să nu fie ridicate pretențiile.

„E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre.

După cum spunea un prieten bun al nostru când ne-am căsătorit, dacă vrei ca totul să meargă bine, nu încerca să ridici pretenţiile faţă de cel de lângă tine. Mai bine le scazi, ca în momentul în care te surprinde, să fie o surpriză plăcută. Dacă încerci să ai pretenţii mai mari, ai greşit. Dacă ai greşit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie.„ , spunea Aurelian Temișan.

„Noi ne simţit la fel ca acum 24 de ani, cu mult mai maturi ca atunci şi mai echilibraţi şi cu un respect pe care atunci nu ştiam să-l cuantificăm”, a declarat cântărețul la Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel