Aurel Pădureanu, TRĂDAT de toți apropiații, după moartea Corneliei Catanga: „Când ești la pământ nu te bagă nimeni în seamă”

Data publicării:
Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri dureroase, la un an de la moartea Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu trece prin momente dureroase, la un an de la moartea soției sale, Cornelia Catanga. Cântăreaţă de muzică lăutărească a murit la 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. În urma artistei au rămas soțul acesteia, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, pe care aceasta îl numea Andu. Regretata artistă s-a stins în urma infectării cu COVID-19.

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a declarat că se confruntă cu probleme financiare și este foarte dezamăgit de toți cei care l-au dat uitării în cele mai grele momente.

Aurel Pădureanu: ”Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit”

„Nicio cântăreață nu a dat măcar un telefon. Niciuna. Nu m-a sunat nimeni, nici cei cu care eram apropiați înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe Absolut nimeni. Am cântat pe cele mai mari scene alături de cei mai mari artiști. Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru CANCAN.RO.

„Când ești la pământ nu te bagă nimeni în seamă”

Aurel Pădureanu a declarat că este foarte dezamăgiți de toți cei pe care îi considera prieteni și care nu s-au interesat absolut deloc de situația sa, după ce Cornelia Catanga și-a dat ultima suflare.

 „În momentul în care ai bani, toți sunt prietenii tăi. Atunci când cazi și ai probleme de ordin financiar sau de sănătate, nu te mai bagă nimeni în seamă. Nici cei din familie, dar nu dau nume acum. Poate copiii doar că sunt mai aproape. În rest, nimeni. Ai văzut că și în frăție sunt dușmani la ora actuală. Sunt bine acum cu banii, nu mai am probleme. Mai bine zic așa, nu mai zice nimeni nimic. Copiii m-au ajutat, am fost apropiat de copiii mei și înainte, i-am educat frumos”, a mai declarat artistul.

Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere după ce și-a dezgropat soția

După moartea Corneliei Catangă, Aurel Pădureanu se confruntă cu numeroase probleme. Cum prețurile au explodat în ultima perioadă, facturile artistului s-au dublat. Mai exact, soțul regretatei Cornelia Catanga are de plătit suma de 8.000 de lei, iar cântărețul a mărturisit că se descurcă cu greu.

''Dacă nu aveam un sistem nervos echilibrat, o luam razna. Eu nu știu ce se întâmplă la ora actuală, a scăpat totul de sub control. Eu stau cu chirie și să-mi vină 8.000 lei. Stau la un aparatament cu trei camere, în iarnă am dat drumul la un calorifer, două, am înțeles, am plătit și 300 de lei, și 1.000 de lei, dar nu 8.000 de lei.

Este incredibil... Nu am restanțe, ultima dată când am plătit mi s-a spus că nu mai am nimic. Cum să plătesc? Este prima dată. Eu sunt plecat, nu sunt în București și mi-a spus propietarul. De unde să am? De unde să plătesc?

Unde să mă duc să iau o asemenea sumă de bani? Mă descurc foarte greu. După ce a murit Cornelia, nu a mai rămas nimeni. La ora actuală nu mai funcționează nicio instituție cum trebuie.'', a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate la Antena Stars.

Cornelia Catanga, semne bizare dincolo de moarte

Aurel Pădureanu a mărturisit că o vecină de-a sa și de a regretatei Cornelia Catanga a visat-o pe cântăreață chiar în ziua în care fiul artistei își sărbătorea ziua de naștere. În vis, regretata artistă îi transmitea femeii să-l sune pe fiul ei și să-i transmită că a văzut-o. 

”A visat-o pe Cornelia când a împlininit Alexandru vârsta de 29 de ani. Zicea ”Sună-l pe Alexandru” A visat-o că era îmbrăcată foarte frumos și pregătea o masă festivă. Mi-a zis sun că am început să plâng și am rămas surprinsă”, a spus Aurel Pădureanu într-o emisiune TV. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel