Aurel Pădureanu, prima aniversare fără Cornelia Catanga: „Mă simt gol, fără rost”

Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu și-a aniversat ziua de naștere pentru prima dată fără Cornelia Catanga.

Au trecut aproape cinci luni de când Cornelia Catanga s-a stins din viață. Soțul regretatei artiste este devastat de durere și nu poate să-și revină după pierderea suferită. Acesta a mărturisit că plânge mereu și îi e foarte greu să accepte absența soției sale, dar încearcă să fie puternic pentru că el crede că soția lui și-ar fi dorit să nu fie trist.

Astăzi, Aurel Pădureanu își serbează ziua de naștere, însă durerea rămasă în urma pierderii soției îi ia orice bucurie. Este prima dată când artistul își sărbătorește ziua de naștere fără soția sa.

Acesta a mărturisit că nu mai are niciun motiv de bucurie și că se trezește în fiecare dimineață cu ochii inundați de lacrimi.

„Sunt enorm de trist în sufletul meu, mă simt gol, fără rost, vă puteți imagina ce e în sufletul meu, dar lupt, lupt să fiu lângă Alexandru și să-i fac tot ce îți dorește el să o satisfacem pe Cornelia acolo unde este!”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Totodată, Aurel Pădureanu a mărturisit că soția sa și-a prevestit moartea.

„Cornelia a avut premoniții. Anul trecut când i-a făcut pomul de Crăciun și l-am dat jos pe data de 10 ianuarie jos a început să plângă și mi-a spus că trebuia să-l mai las că nu mai știe la anul dacă apucă să-l mai făcă. Eu am simțit.”, a mai adăugat Aurel Pădureanu.

 

Care a fost cea mai mare dorință a Corneliei Catanga

 

Aurel Pădureanu a mărturisit că marea dorință a Corneliei Catanga era aceea ca fiul lor, Alexandru, să fie realizat în domeniul muzicii.

„Mă gândeam că dorința ei supremă e ca ea să nu ne vadă pe noi triști, să nu ne vadă plângând, să vadă că ne merge bine și mă gândeam că trebuie să lupt cu mine în permanență. Dorința ei a fost ca Alexandru să ajungă acolo unde își dorește el cel mai mult. A căutat ca Alexandru să nu facă muzică lăutărească. El este muzician, cântă muzică jazz, și acum vreo trei ani și jumătate, stătea cu cele mai mari nume ale jazz-ului mondial. Asta a fost dorința ei și ce să spun, cred că Dumnezeu l-a ajutat pe Alexandru”, a mărturisit Aurel Pădureanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel