Aurel Pădureanu plânge și suspină și acum după Cornelia Catanga. Unde și-a găsit liniștea după moartea soției sale: „Mă duc...”

Data publicării:
Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu a dezvăluit unde și-a găsit liniștea, după moartea soției sale, Cornelia Catanga. 

Aurel Pădureanu trece prin momente dureroase, la doi ani de la moartea soției sale, Cornelia Catanga. Cântăreaţă de muzică lăutărească a murit la 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. În urma artistei au rămas soțul acesteia, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, pe care aceasta îl numea Andu. Regretata artistă s-a stins în urma infectării cu COVID-19.

Aurel Pădureanu plânge și suspină și acum după Cornelia Catanga

Chiar dacă timpul trece, sufletul lui Aurel Pădureanu este în continuare devastat de durere. Artistul a mărturisit că și-a găsit liniștea în Biserică și merge destul de des acolo pentru a se ruga. Aurel Pădureanu recunoaște că nu poate să-și scoată din cap momentul în care a dus-o pe soția sa la spital și cum a fost înmormântată într-un sac. 

„Suntem în regulă și eu și băiatul. În ultima perioadă am început tot mai mult să mă duc la Biserică, să mă rog pentru liniștea mea sufletească, îi cer Lui Dumnezeu să îmi dea liniște sufletească. Mă macină gândul că am dus-o pe Cornelia atunci la spital, de fiecare dată îmi apare în minte imaginea și vorbele ei în care îmi spunea . Plus că a fost înmormântată foarte urât. Știți cu toții că a fost pusă într-un sac și dusă la groapă. O artistă ca ea, la nivelul său, să fie îngropată într-un sac?...Nu se poate așa ceva. Este greu, mă roade treaba asta”, a spus Aurel Pădureanu pentru Click!

Aurel Pădureanu: „Nu vine nimeni să îi aprindă o lumânare”

Aurel Pădureanu este indignat de faptul că toți colegii de breaslă au uitat-o pe regretata artisă și nimeni nu se duce la mormântul ei să-i aprindă o lumânare. Totodată, artistul susține că oamenii te caută numai atunci când o duci bine. 

„Gândul meu și al fiului meu, Alexandru, ne este doar la ea. Vă dați seama că nu pot uita o așa femeie. Am iubit-o enorm, ne-am susținut necondiționat în tot ceea ce am făcut. Cornelia a fost uitată de toți colegii de scenă, la ea la cimitir nu vine nimeni să îi aprindă o lumânare. În general oamenii stau pe lângă tine atunci când ai bani, sau îți merge bine profesional. În rest nu. Prietenia este atunci când ai grătarul încins”, a mărturisit partenerul de viață al Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu, trădat de toți apropiații, după moartea Corneliei Catanga

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a declarat că se confruntă cu probleme financiare și este foarte dezamăgit de toți cei care l-au dat uitării în cele mai grele momente.

„Nicio cântăreață nu a dat măcar un telefon. Niciuna. Nu m-a sunat nimeni, nici cei cu care eram apropiați înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe Absolut nimeni. Am cântat pe cele mai mari scene alături de cei mai mari artiști. Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru CANCAN.RO.

„Când ești la pământ nu te bagă nimeni în seamă”

Aurel Pădureanu a declarat că este foarte dezamăgiți de toți cei pe care îi considera prieteni și care nu s-au interesat absolut deloc de situația sa, după ce Cornelia Catanga și-a dat ultima suflare.

 „În momentul în care ai bani, toți sunt prietenii tăi. Atunci când cazi și ai probleme de ordin financiar sau de sănătate, nu te mai bagă nimeni în seamă. Nici cei din familie, dar nu dau nume acum. Poate copiii doar că sunt mai aproape. În rest, nimeni. Ai văzut că și în frăție sunt dușmani la ora actuală. Sunt bine acum cu banii, nu mai am probleme. Mai bine zic așa, nu mai zice nimeni nimic. Copiii m-au ajutat, am fost apropiat de copiii mei și înainte, i-am educat frumos”, a mai declarat artistul.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel