Aurel Pădureanu nu poate accepta moartea Corneliei Catanga: „La înmormântare am văzut-o în sacul ăla”

Data actualizării: | Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Cornelia Catanga s-a stins din viață în luna martie a acestui an, lăsând în urmă un munte de durere. Soțul artistei este încă extrem de afectat de pierderea femeii iubite și de modul în care aceasta a plecat în lumea celor drepți.

Cornelia Catanga a fost răpusă de COVID la sfârșitul lunii martie. Cum regulile privind pacienții decedați din cauza coronavirusului nu permiteau o înmormântare obișnuită, artista a plecat dintre noi într-un mod extrem de dureros pentru apropiații ei. Aurel Pădureanu spune că încă are coșmaruri și încearcă să nu-și mai amintească ultimele imagini cu soția sa. 

La aproape 4 luni de la decesul artistei, soțul acesteia o plânge cu același dor. Aurel Pădureanu merge zilnic la morimântul soției sale, unde îi duce florile ei preferate. 

”De câte ori mă uit și-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare și am văzut-o în sacul ăla, i-am văzut doar capul, înnebunesc. Nu vreau să-mi amintesc, mi-e și teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.


Bărbatul încearcă să se țină tare, în amintirea soției sale, așa cum ea și-ar fi dorit. De asemenea, el trebuie să fie un sprijin și pentru fiul lor, Alexandru, pe care încearcă să îl sisținăp în cariera muzicală. 

 

”Dorința ei a fost ca Alexandru să ajungă acolo unde își dorește el cel mai mult. El este muzician, cântă muzică jazz, și acum vreo trei ani și jumătate, stătea cu cele mai mari nume ale jazz-ului mondial. Asta a fost dorința ei și ce să spun, cred că Dumnezeu l-a ajutat pe Alexandru”, a  mai povestit Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

 

Aurel Pădureanu are probleme mari cu banii

Aurel Pădureanu trece prin clipe grele. După moartea Corneliei Catnga, acesta a rămas profund îndurerat, dar și îngropat în datorii. Artistul nu are bani de chirie și nu știe cum să facă pentru a ieși din această situație. 


După moartea regretatei artiste, Aurel Pădureanu și fiul lui s-au mutat într-un apartament din Rahova pentru care plătesc 350 de euro chirie. Pentru vila din Bragadiru plăteau 550 de euro. 


Artistul a început să reia evenimentele muzicale, dar tot nu se ajunge cu banii. Acesta spune că pentru a studia trebuie să locuiască la casă, deoarece la bloc, primește reclamații din partea vecinilor. 


„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute.


Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a declarat Aurel Pădureanu în emisiunea „Theo Show”.


Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au făcut un imprumut de 90.000 de euro la bancă, pentru a își renova vila din Chitila. După doar câțiva ani, cei doi nu au reușit să mai achite așa că au fost executați silit și s-au mutat cu chirie într-o vilă din Bragadiru.


Cornelia Catanga s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. Îndrăgita artistă a făcut un stop cardiorespirator. Mai mult decât atât, Cornelia Catanga era și infectată cu COVID-19, care i-a adus sfârșitul.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel