Aurel Pădureanu, îndurerat chiar și cu ocazia zilei sale de nume: „Cornelia împlinește șapte luni de când nu mai este lângă mine”

Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook

Astăzi ar fi fost motiv de mare sărbătoare în familia lui Aurel Pădureanu, dar zilele sunt din ce în ce mai îndurerate de când Cornelia Catanga a plecat de lângă ei. 

Aurel Pădureanu ar fi avut astăzi motiv de mare sărbătoare, căci este ziua sa de nume. Dar este îndurerat și nu se poate bucura de nimic de când soția lui, Cornelia Catanga s-a stins din viață. Vestea morții ei a lăsat multă durere în sufletul familie, a prietenilor și a celor care i-au ascultat muzica. 


Aurel Pădureanu spune că astăzi Cornelia Catanga împlinește șapte luni de când a plecat la ceruri și a lăsat o enormă durere în sufletul său și al fiului lor. 


“Sunt foarte trist pentru că astăzi, 26 octombrie, este ziua Sfântului Dumitru și totodată sunt enorm de trist pentru că astăzi împlinește Cornelia șapte luni de când nu mai este lângă mine și Alexandru. În fiecare an a făcut surprize”, a declarat Aurel Pădureanu, la Antena Stars.


Alexandru Pădureanu, mesaj de ziua de nume a tatălui său: „Lucrurile materiale nu contează pentru noi”


Chiar dacă moartea mamei lui l-a îngenuncheat de durere, Alexandru Pădureanu își dorește acum să lupte pentru fericirea tatălui. Băiatul vrea să fie alături de părintele lui și să îi redea fericirea pe care acesta o simțea doar în prezența Corneliei Catanga. 


“L-am întâmpinat cu un mesaj foarte frumos pe Facebook. Cum aș putea, de fapt, să-l întâmpin decât cu frumusețea sufletească pe care o am eu și să facă numai lucruri minunate pentru ca el să se bucure de mine și să fac niște lucruri care să-i redea zâmbetul pe buze, așa cum făcea mama mea. Lucrurile materiale nu contează pentru noi”, a declarat Alexandru Pădureanu. 

 

Cornelia Catanga s-a stins din viață în luna martie a acestui an în urma unui stop cardio respirator, cumulat cu o infectare cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 63 de ani se afla internată la Spitalul Universitar din Capitală.


Cel mai mare regret al lui Aurel Pădureanu este că și-a dus soția la spital și a putut să își rămas bun de la ea așa cum s-ar fi cuvenit. 


„A venit în visul meu și a zis să am grijă de Alexandru, să-l ajut sa slăbească, ca a cam luat proporții. Ma doare și îmi pare rău că am dus-o la spital. As fi pupat-o o ora, sa ii sărut mana, sa ne luam la revedere. Trăim mereu cu părerea asta de rau", a mărturisit Aurel Pădureanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 26 oct 2021, 22:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience