Cornelia Catanga a murit. Aurel Pădureanu, disperat că nu are bani de înmormântare: "Este o situație foarte grea"

Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu este în stare de șoc, după ce Cornelia Catanga a decedat. Mara Bănică a declarat că acesta nu are bani să o înmormânteze pe artistă.

Vestea morții Corneliei Catanga a șocat pe toată lumea. Anunțul trist a fost făcut de Mara Bănică pe rețelele de socializare,  imediat după ce a vorbit cu Aurel Pădureanul, soțul acesteia.

Mara Bănică a declarat la Antena Stars că Aurel Pădureanu este disperat din cauză că nu are bani să-și înmormânteze soția.

''Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la tv nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute'', a spus Mara Bănică la Star Matinal.

Mara Bănică a povestit și cum a primit vestea că regina muzicii lăutărești a decedat. Aceasta a mărturisit că artista obișnuia să o sune, însă de data aceasta a avut o presimțire că s-a întâmplat ceva rău.

''Noi dormeam, era 4.45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea 'Mara, a murit Cornelia'. I-am zis liniște-te. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace'', a mai spus Mara Bănică, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel