Aurel Pădureanu, devastat de durere, la aproape 3 ani de la moartea Corneliei Catanga: „O visez tristă. Eu plâng mereu”. Ce regret are artistul

Data publicării:

Aurel Pădureanu plânge și suspină după regretata sa soție, la aproape 3 ani de când aceasta s-a stins din viață. 

Aurel Pădureanu trece prin momente dureroase, la aproape trei ani de la moartea soției sale, Cornelia Catanga. Cântăreaţă de muzică lăutărească a murit la 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. În urma artistei au rămas soțul acesteia, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, pe care aceasta îl numea Andu. Regretata artistă s-a stins în urma infectării cu COVID-19.

Aurel Pădureanu, devastat de durere, la aproape 3 ani de la moartea Corneliei Catanga

Chiar dacă timpul a trecut, durerea din sufletul artistului nu a putut fi vindecată. Aurel Pădureanu recunoaște că pierderea soției sale dragi l-a devastat cumplit. Artistul a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său. 

“Lipsa Corneliei de aproape 2 ani și 8 luni m-a terminat din toate punctele de vedere! Noi am avut o căsnicie nemaipomenit de frumoasă! Am fost 2 artiști cu 2 stiluri total diferite! Cornelia cânta muzica lăutărească cu mare profesionalism, eu am cântat romanțe și muzica ușoară românească. Vă puteți imagina ce înseamnă ca 2 artiști să se completeze extraordinar de bine! Cornelia a fost și cea mai frumoasă femeie! Așa zic eu, așa am văzut-o și o văd! Lipsa ei m-a durut enorm de mult, dar și modul în care a fost înmormântată. O stea în constelația muzicii lăutărești, nu vreau să îmi mai aduc aminte perioada pandemiei, dar a fost băgată într-un sac și mi-a părut enorm de rău! Mă doare că nu am reușit să îi fac încă spectacolul, aceasta ar fi fost dorința ei supremă!”„, a declarat Aurel Pădureanu, pentru ego.ro

Aurel Pădureanu: “O visez! Dar o visez tristă!”

În cadrul aceluiași interviu, Aurel Pădureanu a mărturisit că o visează pe Cornelia Catanga, însă foarte tristă. 

“O visez! Dar o visez tristă! Eu plâng mereu și nu ar fi vrut să mă vadă plângând mereu! Ar fi vrut să ne vadă pe mine și pe Alexandru fericiți, dar nu pot să fiu fericit! Am fost împreună 32 de ani! Îți poți imagina, să plecăm împreună, să ne întoarcem împreună?”, a mai spus artistul, distrus de durere. 

“Nu am fost despărțiți nici măcar o secundă!”

“După ce a murit Cornelia m-au bombardat toți că ne-am despărțit! Nu am fost despărțiți nici măcar o secundă, nici măcar un minut! Niciodată! Absolut, categoric! (n.r. știrile cu privire la despărțirea dintre ei nu erau adevărate) Cornelia intra în joc, trebuia să facă treaba aceasta! Noi nu ne-am certat niciodată! Eu plâng în permanență, din această cauză o visez tristă! E greu! Nu am putut să stau lângă ea când a fost înmormântată, nu am putut să îmi iau la revedere, cum e normal! După ce moare cineva din familie drag, pe care îl vezi ca lumina ochilor, să nu poți să îți iei la revedere? Mă doare enorm, nu o să uit niciodată treaba aceasta! Niciodată!”, a mai spus artistul, pentru sursa menționată mai sus. 

Aurel Pădureanu, trădat de toți apropiații, după moartea Corneliei Catanga

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a declarat că se confruntă cu probleme financiare și este foarte dezamăgit de toți cei care l-au dat uitării în cele mai grele momente.

„Nicio cântăreață nu a dat măcar un telefon. Niciuna. Nu m-a sunat nimeni, nici cei cu care eram apropiați înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe Absolut nimeni. Am cântat pe cele mai mari scene alături de cei mai mari artiști. Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit. „În momentul în care ai bani, toți sunt prietenii tăi. Atunci când cazi și ai probleme de ordin financiar sau de sănătate, nu te mai bagă nimeni în seamă. Nici cei din familie, dar nu dau nume acum. Poate copiii doar că sunt mai aproape. În rest, nimeni. Ai văzut că și în frăție sunt dușmani la ora actuală. Sunt bine acum cu banii, nu mai am probleme. Mai bine zic așa, nu mai zice nimeni nimic. Copiii m-au ajutat, am fost apropiat de copiii mei și înainte, i-am educat frumos”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru CANCAN.RO.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel