Aurel Pădureanu, devastat de durere după moartea Corneliei Catangă. Ce face artistul în fiecare zi, de dorul soției sale

Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu este îngenunchiat de durere după moartea soției sale. Gestul făcut de bărbat, de dorul Corneliei Catangă, i-a emoționat pe fani.

Aurel Pădureanu nu poate să își revină după moartea soției sale, Cornelia Catanga. Soțul artistei, dar și fanii sunt n continuare în stare de șoc, după ce artista de muzică lăutărească s-a stins din viață. Cu toate astea, bărbatul este convins că soția sa îl veghează și îi este alături în această perioadă grea.

De asemenea, Aurel Pădureanu a declarat că a mai visat-o pe partenera sa, iar pentru a-și stinge dorul merge foarte des la locul unde aceasta își doarme somnul de veci. Bărbatul a precizat că merge o dată la trei zile la mormânt și îi duce florile ei preferate.

”Am avut o căsnicie fericită, îmi este foarte greu fără ea, mă duc din trei în trei zile la mormânt, am pe cineva care îi aprinde zilnic candela și lumânari, la capătâi. În permanență, Cornelia are lumină. Îi duc chiparoase, florile ei preferate. Cred că n-a avut nici când era în viață atâtea flori câte are acum acolo”, a declarat Aurel Pădureanu pentru playtech.ro

Artistul a povestit că în momentul în care îl copleșește dorul de soția sa, strânge la piept hainele acesteia și pune la gât eșarfa artistei pentru a-i simți mai bine parfumul.

„Am în șifonier, lângă lucrurile mele, pelerina și haina ei de piele, le îmbrățișez, când mi-e dor. I-am păstrat și eșarfa, pe care o pun în jurul gâtului, ca să-i simt parfumul. N-am îngropat-o cu bijuterii, dar i-am pus alături sticluța ei din parfumul preferat. Verighetele le-am păstrat, stau lângă inima mea. Nu există secundă să nu mă gândesc la ea, îmi apare mereu în față. ” a mai spus artistul pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel