Aurel Pădureanu, declarații dureroase la o lună de la moartea Corneliei Catanga. Artistul este dezamăgit de cei care nu l-au ajutat: „N-a făcut nimeni nimic”

Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

La o luna de la moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu încă este îngenunchiat de durere și nu poate să treacă peste acest eveniment tragic. Artistul este furios pe cei care nu l-au ajutat, după ce marea artistă s-a stins din viață.

La sfărșitul lunii martie, Cornelia Catanga a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Aurel Pădureanu este în stare de șoc și nu poate să-și revină după această pierdere imensă, care l-a lăsat cu sufletul împietrit de durere.

Zi de zi artistul își plânge soția la mormânt  și nu-i vine să creadă că se împlinește o lună de când îndrăgita intepreta a plecat la cele sfinte.

„Mă duc la cimitir în fiecare zi. (...) Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înmormântată în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a murit”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

După moartea Corneliei Catang, o altă problemă s-a năpustit asupra lui Aurel Pădureanu. Artistul a fost dat afară din casă, alături de fiul său. Cei doi au reușit să strângă bani și să se mute cu chirie într-un alt loc. Acesta este furios pe cei corora le-a cerut ajutorul și i-au întors spatele. Unul dintre ei este Gigi Becali, care i-a recomandat să se ducă la un cămin de nefamiliști.

„Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine.”, a explicat soțul răposatei Cornelia Catanga.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel