Aurel Pădureanu, decizie RADICALĂ înainte de pomana de un an a Corneliei Catanga: ”O scot din pământ”

Data publicării:
Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu a luat o decizie radicală înainte de pomana de un an a regretatei artiste. 

Moartea Corneliei Catanga a lăsat multă durere în urmă. Aurel Pădureanu nu își poate reveni de la tragicul eveniment. Artistul o visează foarte des pe cea care i-a fost alături o viață întreagă. Cornelia Catanga s-a stins din viață în luna martie a acestui an în urma unui stop cardio respirator, cumulat cu o infectare cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 63 de ani se afla internată la Spitalul Universitar din Capitală.

 Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste, este devastat de durere și nu-și poate reveni după moartea celei care i-a fost mereu aproape. Bărbatul a declara că a reușit să obțină aprobare să o poată dezgropa pe Cornelia Catanga pentru a-i face un monument din marmură. 

”Am reușit să iau aprobare să încep să îi fac lucrarea, să o scot din pământ și îi pun marmură acolo. Lucrarea Corneliei va fi făcută cum trebuie, în marmură, va fi monument. Am fost obligat să o bag în pământ, dar ce COVID a fost? Ea  murit de stop cardio-respirator, nu de COVID, aia e vrăjeală de doi bani. Astea sunt timpurile pe care le trăim, nu avem ce să facem”, a declarat Aurel Pădureanu pentru FANATIK.

Aurel Pădureanu, despre ziua de naștere a Corneliei Catanga: ”Îi cumpăram parfumuri, flori. Acum îi fac pomană”

Mâine, 8 martie, Cornelia Catanga ar fi împlinit 64 de ani. Aurel Pădureanu a povestit cum erau zilele de naștere ale regretatei artiste. 

”Îi luam, de ziua ei, parfumuri, flori. Acum îi fac pomană! Cornelia era înnebunită cu florile. Îi plăcea să aibă flori prin toată casa. Eu știam că îi plac, dar ea mă certa când îi cumpăram. Îmi zicea că dau prea mulți bani pe ele. Că eu, că sunt mai nebun așa, nu puteam merge cu trei fire, îi cumpăram 101 de trandafiri. Dar cum să fac altfel, când o iubesc, o iubeam atât de mult?”, a mai spus Aurel Pădureanu pentru sursa citată. 

Aurel Pădureanu, despre pomana pe care vrea să facă pentru Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu a declarat că urmează să îi facă poamana Corneliei Catanga. Regretata artistă va fi pomenită creștinește vineri, pe 25 martie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel