Aurel Pădureanu, confesiuni dureroase la aproape 4 luni de la moartea Corneliei Catanga. Care a fost cea mai mare dorință a artistei

Data publicării:
Alexandru Pădureanu, sursa facebook
Descriere foto: Alexandru Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu a făcut noi confesiuni dureroase, la patru luni de la moartea Corneliei Catanga. Artistul a dezvăluit care a fost cea mai mare dorință a soției sale.

Au trecut aproape patru luni de când Cornelia Catanga s-a stins din viață. Soțul regretatei artiste este devastat de durere și nu poate să-și revină după pierderea suferită. Acesta a mărturisit că plânge mereu și îi e foarte greu să accepte absența soției sale, dar încearcă să fie puternic pentru că el crede că soția lui și-ar fi dorit să nu fie trist.

„Cornelia a fost unică în tot ceea ce făcea, a fost o stea. Sunt convins că și-a înscris numele în nemurire. Modul cum a plecat și modul cum a fost îngropată mi-a lăsat un gust amar. O artistă care a fost adulată să o îngropi în felul ăsta… zi și noapte… nu există secundă să nu mă gândesc (...) Mă scol plângând și mă culc plângând. Ieri am fost la cimitir și i-am dus chiparoase, florile care îi plăceau ei. Am visat-o de vreo 2 ori, dar nu clar. De câte ori mă uit și-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare și am văzut-o în sacul ăla, i-am văzut doar capul, înnebunesc. Nu vreau să-mi amintesc, mi-e și teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

 

Care a fost cea mai mare dorință a Corneliei Catanga

 

Aurel Pădureanu a mărturisit că marea dorință a Corneliei Catanga era aceea ca fiul lor, Alexandru, să fie realizat în domeniul muzicii.

„Mă gândeam că dorința ei supremă e ca ea să nu ne vadă pe noi triști, să nu ne vadă plângând, să vadă că ne merge bine și mă gândeam că trebuie să lupt cu mine în permanență. Dorința ei a fost ca Alexandru să ajungă acolo unde își dorește el cel mai mult. A căutat ca Alexandru să nu facă muzică lăutărească. El este muzician, cântă muzică jazz, și acum vreo trei ani și jumătate, stătea cu cele mai mari nume ale jazz-ului mondial. Asta a fost dorința ei și ce să spun, cred că Dumnezeu l-a ajutat pe Alexandru”, a mărturisit Aurel Pădureanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel