Aurel Pădureanu a dezvăluit unde va fi înmormântată Cornelia Catanga: „Ne-au ajutat oamenii, prietenii”

Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu a dezvăluit unde își va face somnul de veci Cornelia Catanga.

Anunțul că artista Cornelia Catanga a murit a șocat pe toată lumea. Vestea a venit ca un trăsnet peste familia cântăreței, dar și peste cei care au apreciat-o și i-au fost alături. Aurel Pădureanu a dezvăluit unde va fi îmormântată artista. Potrivit cântărețului, interpreta de muzică lăutărească și una dintre cele mai îndrăgite artiste din România își va dormi somnul de veci la Cimitirul Ghencea 1, unde există un loc de veci al familiei.

Momentan nu se știe cu exactitate când va avea loc înmormântarea, mai ales că artista a fost depistată cu COVID-19.

„O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi o vom îngropa”, a mărturisit Aurel Pădureanu pentru Playtech.ro.

Aurel Pădureanu a declarat că familia dispune de banii necesari pentru toate formalitățile de înhumare ale regretatei artiste, însă se află în pericol de evacuare din casa în care locuia de ani buni alături de soția și fiul său, după ce au fost executați silit de către creditori pentru neplata ratelor contractată în urmă cu mai mulți ani, cu scopul de a-și renova vila pe care o aveau în Chitila. Astfel că, Aurel Pădureanu a cerut ajutorul lui Gigi Becali.

„Suntem disperați, a murit suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, a mai dezvăluit fostul soț al Corneliei Catanga.

Alexandru Pădureanu, fiul artistei este devastat de durere. Acesta își plânge neîncetat mama, care i-a fost extrem de apropiată.

„Măicuța mea, unde ești? Fără tine nu pot trăi! Mă duc s-o iau de la spital, s-o iau de la nenorociții ăia care mi-au lăsat mama să moară! Acum o duc la groapă pe măicuța mea, ea era totul pentru mine”, a declarat Alex pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel