Augustin Viziru, devastat de durere. Mama actorului este în spital: „Este conectată la un aparat cu oxigen”

Data actualizării: | Data publicării:
Augustin Viziru și mama sa, foto Instagram
Descriere foto: Augustin Viziru și mama sa, foto Instagram

Augustin Viziru trece prin momente dificile, după ce mama sa a fost internată în spital. Actorul a dezvăluit că aceasta este infectată cu Covid și că starea ei s-a înrăutățit.

Augustin Viziru a povestit în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima Tv, despre problemele de sănătate cu care mama sa se confruntă în aceste zile. Confirmată cu COVID, femeia este internată în Spitalul Matei Balș din Capitală, unde medicii au conectat-o la aparatul de oxigen. 

Nu am o stare tocmai bună, am internat-o ieri pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut și eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Stiu inca ca mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Bals cu Salvarea și totul este bine. Este sub control, conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, a spus Augustin Viziru la Prima Tv. 

Augustin Viziru și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani, tragedie care l-a marcat profund. La rândul său, actorul este tată. Vedeta și-a pus fetița pe primul loc în ultima vreme și se ocupă de ea cît poate de mult. 

”Am un copil cu personalitate, nu e genul care să aibă răbdare. Trebuie să fie cum vrea ea mereu. Și este un copil foarte cuminte. Pot spune că avem un copil bun, dormim noaptea. Eu sunt în permanență de gardă noaptea. Dimineața avem un ritual: ne trezim, ne iubim, începe joaca. Nu știu ce să fac, că nu mă lasă să o pup, cred că e din cauza barbii”, i-a povestit Augustin lui Cristi Brancu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel