Augustin Viziru, altercație pe autostradă: „Nu am avut nicio intenție să-l lovesc”. Motivul pentru care s-a bătut cu un alt șofer

Captură video Youtube/ Radu Țibulcă
Descriere foto: Captură video Youtube/ Radu Țibulcă

Augustin Viziru a povestit un incident violent prin care a trecut, în urmă cu mai mulți ani.

Augustin Viziru a fost invitat în partea a doua a interviului „Vin de-o poveste”, a lui Radu Țibulică, unde a vorbit despre un episod tulburător din trecutul său. Acesta a mărturisit că s-a bătut în trafic cu un alt șofer, din cauza unos șicane. 


„Nu cu mulți ani în urmă, cred că sunt 7-8 ani de atunci, veneam de la mare. Veneam de la mare și nu aveam mașină, în 2010-2011 se întâmpla asta. Am rugat-o pe o gagică să îmi dea mașina, avea un Fiat 500. Am plecat duminică de la mare și trebuia să ajung la Ploiești la un eveniment. Eram în timp, adică nu trebuia să mă grăbesc prea tare. Eram pe la Murfatlar, atunci se construia autostrada și era aglomerație. Eram pe banda a doua și flash-uri unuia… nimic. Flash-uri, frână! M-am băgat prin dreapta, geamul jos… M-am răcorit și am mers mai departe. L-am lăsat în pace. El era în mașină cu tatăl, mama și soția. 

„Când am realizat ce am făcut m-am întors la polițist”


M-am dat jos din mașină, dar nu am avut nicio intenție să-l lovesc” Ajung în intersecție și când văd polițistul care îmi face semn să stau. Eram prima mașină pe prima bandă. Când mă uit la ăla, îl văd de pe banda a treia, de la 4-5 mașini mai în spate, cum coboară din mașină și vine în alergare spre mine. (…) M-am dat jos din mașină, dar nu am avut nicio intenție să-l lovesc, mai ales că era polițistul în intersecție. Când a venit și a pus mâna pe mine, pentru că era foarte mare, cred că m-am speriat și de frică i-am dat direct în barbă. A căzut pe o mașină din aia. Eu când am realizat ce am făcut m-am întors la polițist și când m-am întors la polițist, el s-a întors cu spatele. M-am urcat în mașină și voiam să fug, dar nu aveam unde, că era bară la bară.

 Între timp ăla s-a dezmeticit și s-a dus la polițist. Am mers la secție. Taică-su a venit la mine și mi-a zis: «Te-am recunoscut! Îți iau tot!». Au dat declarații 4 ore. Am dat și eu declarații. Nu știu ce s-a mai întâmplat după. Cred că pe la Medgidia a fost vreun proces. Nici nu m-am prezentat. Aia a fost ultima mea bătaie. Sper să nu mai am parte de așa niciodată în viață”, a povestit Augustin Viziru în cadrul podcastului, potrivit Libertatea. 

Citește și: Augustin Viziru, urmărit de cămătari: O puneam pe fosta mea soție să iasă la geam și să țipe „Poliția!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 18 Martie 2022, 08:41 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience