Augustin Viziru a CÂȘTIGAT titlul de ”FERMIERUL anului 2020”

Data actualizării: | Data publicării:
Augustin Viziru, foto instagram
Descriere foto: Augustin Viziru, foto instagram

Emoțiile și dorința de a câștiga și-au spus cuvântul.    

16 concurenți, 8 orășeni și 8 săteni. Toți au luptat pentru marele premiu. A fost dificil pentru toți, începând de la acomodarea în Fermă până la depășirea probelor dificile. Au trecut prin toate stările posbile, unii s-au certat, alții sau împăcat, mai mult, unii s-au și  îndrăgostit. Și-au adresat replici tăioase, și-au cerut scuze, au plâns și au râs împreună. Au trăit senzații tari, emoții pe care nu le mai trăiseră niciodată până să întâlnească acest concurs.  Unii au căzut pshic, alții fizic, dar cu toate acestea, doar unul este fermierul anului 2020. 

Din cei 4 concurenți rămași pentru finala, doar unul va câștiga marele premiue

UPDATE 1: 

Augustin Viziru: ”În sezonul acesta m-am bucurat mai mult decât în primul sezon, m-am bucurat pentru  animale, m-am bucarat de momente, m-am bucurat de absolut orice”.

Elena: ”Ferma pentru mine a fost cea mai intensă, cea mai urâtă și cea mai dură lecție de viață. Lecții pe care le-aș fi învățat, poate, în ani de zile. O să ies de la Fermă cu niște oameni cu care am făcut o anumită conexiune”.

Andrei Stoica: ”Aceasta FERMĂ mi-a amintit de unde am plecat, adica de jos, am plecat dintr-o familie cu posibilități foarte mici. De aceea am rezistat, ca am plecat de jos, aceste lucruri care m-au ajutat să supravietuiesc in fermă.

Viviana Sposub: ”Aici este casa mea. Daca acum ar veni Mihaela Rădulescu să îmi spună ca mai trebuie să rămân, eu rămân, aici aș sta. Alături de George aș  sta aici până la adânci bătrâneți. Acum că trebuie să părăsesc ferma, m-am uitat așa la toate colțurile din fermă, și mi-au venit toate momentele în minte. Aici este casa mea  și îmi va fi extraordinar de dor”. 

UPDATE 2

Însă înainte de a merge la duel, cei 4 concurenți au avut parte de câte o surpriză. Familia concurenților au sosit la fermă. Mama și soția lui Andrei Stoica, din partea Elenei au venit tatăl și fratele. De o mare surpriză a avut parte și Viviana, unde mama și sora ei au venit să o vadă.  Din partea lui Augustin a venit doar mama lui. 

UPDATE 3

Concurenții se luptă pentru marele premiu. Prima proba a fost câștigată de Augustin Viziru, Elena Chiriac și Andrei Stoica. Viviana a fost eliminată din competiție.

UPDATE 4

A doua probă a fost câștigată de Elena și Augustin 

”Eu nu sunt norocos, eu sunt un muncitor”, a spus Andrei Stoica după ce a pierdut a doua probă. 

UPDATE 5

Augustin Viziru a câștigat premiul cel mare. 

”Mă bucur că după 5 ani de chin și muncă, astazi am reușit să câștig acest concurs. Trofeul acesta este pentru mine o liniste sufletească”, a spus Augustin Viziru, potrivit Protv. 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel