Au suspendat toate spectacolele programate în săli

Data publicării:
FOTO: Pixabay.com
Descriere foto: FOTO: Pixabay.com

Teatrul Național I.L.Caragiale a anunțat că își suspendă toate spectacolele programate în săli.

În urma Hotărârii Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, Teatrul Național I.L.Caragiale anunță anularea spectacolelor programate în toate sălile TNB (Mare, Studio, Pictura, Atelier, Mică) pentru următoarele două săptămâni, scrie Mediafax. 

„În condițiile în care numărul cazurilor de infectări cu SARS CoV2 a crescut foarte mult în ultima săptămână și tendința este, în continuare, de creștere, se impune respectarea tuturor măsurilor comunicate de Direcția de Sănătate Publică, pentru diminuarea riscului de infectare. Vom reprograma spectacolele anulate în această perioadă începând cu data de 21 octombrie 2020. Asupra calendarului acestor reprogramări, vom informa publicul spectator în timp util”, precizează instituția.

Se restituie banii pe bilete 

 

Cei care vor dori să își recupereze contravaloarea biletelor achiziționate, o vor putea face începând de săptămâna viitoare, la Casa de Bilete a TNB. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi restituită direct în contul din care au fost plătite.

În măsura în care prognoza meteo va permite, teatrul va relua și activitatea de spectacole în spațiul AMFITEATRU în aer liber, de pe acoperișul TNB.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel