Au murit de COVID-19 în același timp. Povestea tristă a doi soți, căsătoriți de 47 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Inside Edition, captura youtube
Descriere foto: Inside Edition, captura youtube

Cei doi soți au petrecut 47 de ani împreună, iar recent, cei doi au murit în același minut, din cauza virusului care a împânzit o lume întreagă.

Patricia și Leslie McWaters au petrecut 47 de ani împreună, crescându-și copiii, apoi nepoții și apoi strănepoții. Cei doi se aflau în categoria persoanelor cu risc mare de îmbonăvire. În urmă cu câteva zile, Patricia, fostă asistentă medicală,  a ajuns la spital după ce s-a infectat cu virusul. Medicii au trimis-o acasă, acolo unde, atât starea ei, cât și a soțului s-a înrăutățit. Cei doi au fost transportați de urgență la spital, iar la șapte zile după internare, cei doi au decedat în acelasi minut, potrivit reprezentanților spitalului.

„Au făcut literalmente totul împreună și, deși suntem șocați în privința asta, atunci când ne uităm la ei,  nu este atât de surprinzător, deoarece au fost împreună tot timpul și s-au distrat atât de mult împreună”, a spus unul dintre cele două fiice ale lor, Joana Sisk, potrivit CNN.


La prima vedere, cei doi erau destul de diferiți: ea era o asistentă medicală pensionată, iar el era un veteran iubitor de distracție și șofer de camion pensionar. Numitorul comun pe care l-a văzut toată lumea între Patricia și Leslie „LD” McWaters a fost bunătatea lor autentică și grija față de alte persoane.

„Le-a plăcut să fie împreună găzduind petreceri la piscină, participând la evenimente sportive de familie și mergând la dans la barul unde s-au întâlnit„ a mai spus fiica lor.

Fiica celor doi a ținut însă să tragă și un semnal de alarmă, plecând de la povestea părinților ei. Ea a apus că aceștia au fost infectați după ce au mers la un restaurant. După ce s-au îmbolnăvit, cei doi bătrâni au regretat decizia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel