Au început filmările pentru "Tati part-time" - o comedie dedicată părinților, cu debutul spectaculos al Evei Măruță

Data publicării:

Vidra Production aduce în cinematografe un nou block-buster, "Tati part-time," cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale.

Iustin, interpretat de Alex Bogdan, este un avocat cu o carieră solidă, dar totul se schimbă când descoperă că trebuie să aibă grijă de Maya, fina lui de 8 ani, interpretată de tânăra și talentata Eva Măruță, care debutează în lumea filmului. Cu toate că Iustin nu se pricepe deloc la copii, aventurile lor comice sunt pe cale să devină subiect de discuție pentru toți părinții.
"Am așteptat toată viața mea un proiect ca Tati part-time. Rolurile sunt fabuloase, echipa este de vis, sunt absolut convins că va fi un film pe care toată lumea va dori să-l vadă," spune cu entuziasm Alex Bogdan, actor.


Viața lui Iustin este dată peste cap, dar și Maya are propriile ei gânduri cu privire la noul ei "tati part-time." La doar 8 ani, Eva Măruță face o intrare spectaculoasă în lumea cinematografiei.


"Tati part-time este o ciocnire între stilul de parenting cu care am fost noi, generația de millennials crescuți, și acest stil nou de parenting cu blândețe," explică Alexandra Hash, producătorul executiv al filmului.

Producția marchează debutul regizoral al Letiției Roșculeț și se bazează pe un scenariu scris în colaborare cu Matei Dima.


"Am așteptat cu nerăbdare momentul meu de debut în lumea filmului, și sunt mândră că acest film va ajunge la o audiență largă. Am un băiețel fix de vârsta Evei și știu cât de greu este să fii părinte astăzi. Multe dintre situațiile amuzante din Tati part-time surprind această diferență între cum creșteam și cum cresc copiii astăzi," mărturisește Letiția Roșculeț.


"Este o comedie curajoasă făcută special pentru părinți și, da, se pot uita și copiii. Am făcut o super echipă împreună cu Letiția. Ea a adus cunoștințele despre cum se cresc copiii astăzi, în timp ce eu am adus necunoștințele mele despre subiect, iar umorul nostru s-a îmbinat perfect. Totuși, dacă vreți copii, nu promit că veți simți la fel după ce vedeți Tati part-time," adaugă Matei Dima.

 

Filmările pentru "Tati part-time" au început pe 2 septembrie, iar filmul este programat să intre în cinematografe în avanpremieră pe 2 ianuarie 2024. În distribuție se regăsesc și alți actori talentați, precum Mihaela Teleoacă, Alexandru Ion, Raluca Aprodu, Doina Teodoru, George Ivașcu, Nelu Cortea, și alți actori surpriză care promit să facă din acest film o experiență memorabilă pentru toți spectatori.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel