"Au fost zile în care nu am avut ce mânca". Eliza Natanticu, detalii DUREROASE din copilărie: Am fost 10 ani afectată după ce a murit mama

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Eliza Natanticu
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Eliza Natanticu

Soția lui Cosmin Natanticu a dezvăluit, în cadrul unui interviu, greutățile pe care le-a avut în copilărie.

Concurenta Asia Express, Eliza Natanticu, a dezvlăluit dramele care au marcat-o în copilărie. Mulți oameni au cunoscut-o mai bine pe Eliza abia în cadrul show-lui difuzat pe Antena 1, unde aceasta era mereu cu zâmbetul pe buze, deși artista a trecut prin foarte multe încercări. La vârsta de 11 ani și-a pierdut mama, iar 7 ani mai târziu și bunica, în grija căreia rămăsese.

"Am suferit un șoc emoțional"

„Pierderea mamei a reprezentat cel mai greu moment din copilărie. Aveam 11 ani. Tatăl meu a părăsit-o pe mama când aveam un an. Dar eram prea mică să conștientizez acest lucru. Mama mereu îmi zicea că tata era aviator, deși el este actor. Însă copiii mă întrebau unde e tata. Așa îmi spunea, că este mereu plecat. Zboară, are meserie de aviator, așa că repetam povestea, dar ceilalți copii nu mă credeau. Ulterior, am aflat adevărul. Am suferit un șoc emoțional când a murit mama, cred că 10 ani de zile am fost afectată, cel puțin. Nu am mai vrut să văd teatrul, nu mai voiam să fac muzică, nici balet, nici să scriu poezii sau cântece. ”, a zis Eliza Natanticu, pentru Ego.ro.

Mama Elizei a avut cancer

„Mama a suferit de cancer, poate suferința s-a adunat și din cauza faptului că a fost părăsită. În general, sentimentul de dragoste neîmpărtășită și de abandon naște în organism o chestie destul de nasoală. Poate că asta i s-a întâmplat ei. Am rămas cu bunica mea, dar și aici este o poveste interesantă. Ea a fost soția lui Virgil Trofin, om important în politică pe vremea lui Ceaușescu”, a menționat Eliza Natanticu. 

"Bunicul meu a fost omorât de Ceaușescu"

După mamă, Eliza a suferit a doua pierdere importantă din familie. Este vorba despre bunicul ei, care a murit otrăvit, pe timpul lui Ceaușescu.

„Bunicul meu a fost practic omorât de Ceaușescu, a fost otrăvit. Era foarte iubit de români și a propus egalitate pentru toată lumea. La urma urmei, știu de la bunica faptul că i s-a pus otravă în mâncare. Iar doctorul, cel care a făcut autopsia, i-a zis bunicii mele acest lucru și a dispărut. Moartea lui este destul de suspectă, dar nu s-a vorbit de chestia asta. Bunica mi-a povestit că oamenii nu au avut voie să vină la înmormântarea lui, doar familia a putut participa”, a dezvăluit Eliza Natanticu. 

"Au fost zile în care nu am avut ce mânca"

„Unchiul și mama mea nu mai sunt în viață, iar bunica s-a dus când aveam 18 ani. Bunica a rămas singură, fără soț, a trecut de la un trai de viață foarte bun, cu vile pe aleea Modrogan, la o viață modestă, locuia cu o nepoată dintr-o pensie mizeră. Au fost zile în care nu am avut ce mânca după moartea mamei. Bunica primea o pensie de 300 de lei lunar, ce era să facă? Nu își permitea să plătească întreținerea sau mâncarea, era foarte slabă, dar făcea cumva să pună pe masă măcar un cartof.

L-am mai văzut pe tata, la 7 ani, iar după ce a murit mama a intervenit mai mult în viața mea. M-a pus să aleg dacă vreau să stau cu bunica sau să locuiesc cu el și cu soția lui, dar am refuzat. Bunica era universul meu, nu concepeam să stau fără ea. Am făcut o promisiune pentru mama și bunica, că nu o să le părăsesc niciodată. Nu o să vând niciodată apartamentul în care am stat”, a spus artista. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel