Au fost săraci lipiți, dar acum dețin averi de milioane. Celebritățile care au plecat de jos

Data publicării:
Sly Stallone, instagram
Descriere foto: Sly Stallone, instagram

Pentru a reuși la Hollywood, ai nevoie de o ambiție extraordinară, însă unele vedete au avut de învins circumstanțe ingrozitoare până au ajuns cunoscute în toată lumea.

Unele dintre cele mai bogate şi apreciate vedete din lume nu au avut parte de cele mai fericite copilării, poveştile lor fiind dovada clară că munca, perseverenţa, talentul şi norocul te pot duce într-un loc mult mai bun decât cel în care ai început.

Iată 5 vedete care au pornit de la nimic și acum au averi de milioane:

Sylvester Stallone-  Actorul renumit a forțat șansele în momentul în care a scris scenariul pentru Rocky și a insistat să joace rolul principal. Deși multe studiouri au refuzat să producă Rocky din acest motiv și Stallone mai avea doar 100 de dolari in cont. El nu a vrut să renunțe la visul lui și acum este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A great birthday breakfast made by my wonderful daughters! I’m gonna eat until I explode, they go to the gym and unload!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Tom Cruise - . Actorul a avut o copilărie nefericită, timp în care a fost abuzat de tatăl lui și a trăit în sărăcie. După divorțul părinților, actorul a părăsit Canada, s-a mutat înapoi în SUA și a vrut inițial să devină preot catolic, scrie Business Insider.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Demi Moore - A crescut într-un parc de rulote cu o mama alcoolică. Din cauza tatălui ei vitreg, care își schimba continuu job-ul, familia a fost nevoită să se mute de cel putin 30 de ori înainte ca Demi Moore să facă 16 ani și să semneze cu una dintre cele mai mari agenții de modele din lume.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Jennifer Lopez - Cântăreaţa a crescut în cartierul new yorkez The Bronx, a renunţat la şcoală şi o perioadă a rămas fără adăpost, însă a reuşit să se redreseze, iar acum are economii de 300 de milioane de dolari. Lopez a povestit că obişnuia să doarmă în săli de dans: „Întrebam oamenii: «Pot dormi pe canapea după ce toată lumea pleacă acasă?». Acum când mă gândesc că am un copil de 18 ani, vârsta pe care o aveam eu atunci, nu mi-aş putea închipui ca el să facă aşa ceva, aş suferi cumplit“, spunea artista.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) onJim Carrey - Când avea 12 ani, tatăl său şi-a pierdut slujba, iar soţia sa casnică şi cei patru copiii au ajuns într-o situaţie financiară groaznică. „Tatăl meu a rămas fără loc de muncă la 51 de ani, ceea ce a fost o lovitură dură pentru el. Am trăit într-o camionetă pentru o vreme şi toţi am lucrat ca paznici şi oameni de serviciu“, povestea artistul în programul „Inside The Actor’s Studio“. După ce a terminat şcoala, Jim Carrey a lucrat într-o fabrică pentru a-şi ajuta familia, însă acum câştigă cel puţin 20 de milioane de dolari pentru un singur rol.


 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Carrey (@jimcarreyhere) on

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel