Au fost la un pas de moarte. Prin ce situații tragice au trecut celebritățile de la Hollywood

Data publicării:
Sylvester Stallone, instagram
Descriere foto: Sylvester Stallone, instagram

Pentru câteva celebrități, viața a avut un punct din care a căpătat un alt înțeles. Fie ca a fost vorba despre accidente de mașină sau de problemele pe care le-au avut în timpul filmărilor, nu puține sunt vedetele de la Hollywood care s-au aflat la un pas de moarte.

O serie de celebrități au fost la mică distanță de moarte, viața lor atârnând de un fir de ață. Uneori, vina a fost chiar a lor, dar de cele mai multe ori a fost vorba de simplu ghinion.

Iată câteva dintre vedetele care au reușit să scape din ghearele morții:

Sharon Stone - Într-un interviu, Sharon Stone a mărturisit că a avut și ea o experiență groaznică. Stone a fost la un pas de moarte în anul 2001 din cauza unei sângerări interne, declanșată de o arteră ruptă la baza craniului. Stone susține că a văzut „o pâlnie gigantică de lumină” când a început hemoragia creierului.

Ellie Goulding-
În anul 2016, Ellie Goulding aproape că s-a înecat după ce a condus un automobil pe un lac înghețat din Norvegia.

Orlando Bloom-  A fost la un pas de moarte când avea 21 de ani.  Actorul a căzut de la etajul trei în timp ce încerca să urce pe o țeavă de scurgere. În cele din urmă, actorul a rămas paralizat pentru câteva zile, însă din fericire a supraviețuit.


 Sandra Bullock - Avionul cu care a călătorit actrița în timpul unei vacanțe a derapat la aterizare și s-a rupt în două. Cu toate acestea, vedeta a scăpat fără răni majore.

Johnny Depp- A  fost la un pas de moarte în timpul filmării filmului de acțiune „The Lone Ranger”. În timpul executării unui truc, Depp a fost aruncat de pe șa direct sub copitele calului care alerga în galop.  Faimosul actor a reușit nu doar să rămână în viață, dar și complet nevătămat.

Sylvester Stallone- Actorul dorea ca scena unei lupte din film  să arate realist, de aceea actorul nu înceta să-l lovească pe Dolph Lundgren pentru ca acesta să-l lovească înapoi cu cât mai multă agresivitate. Lundgren a fost de acord să lupte fără a-și stăpâni puterile, în cele din urmă lovind actorul aproape mortal în piept. Inima lui Stallone s-a împins în stern și a început să se mărească în volum. „Inima pompa sângele tot mai greu, iar dacă nu s-ar fi implicat medicii aceasta s-ar fi mărit tot mai mult până nu se oprea de tot”, a mărturisit Stallone într-un interviu după ce a stat câteva săptămâni în unitatea de terapie intensivă.


Leonardo DiCaprio- În anul 2006, Leonardo DiCaprio a reușit să supraviețuiască după ce a fost atacat de un rechin. Această întâmplare a fost  dezvăluită de actor, în timpul unui interviu cu Ellen DeGeneres în anul 2014. În timpul unei expediții subacvatice în Cape Town, actorul hrănea un rechin alb uriaș, aflându-se într-o cușcă specială de protecție. Dintr-o dată, cușca a fost lovită de un val mare, iar rechinul s-a strecurat aproape pe jumătate în cușcă. Leonardo s-a retras la fundul cuștii în timp ce rechinul încerca să-l înhațe.
 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel