Au descoperit paradisul. Cum se distrează Flick și Denisa în luna de miere

Data publicării:

Flick și Denisa Hodișan sunt în luna de miere. Cei doi îndrăgostiți se bucură de timpul pe care îl au împreună.

Cei doi au făcut luna aceasta cununia religioasă, care a ieșit de minune. Se iubesc mai mult ca oricând și nu ratează nicio clipă să își declare dragostea în mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dansul mirilor, ????‍❤️‍???? mă bucur atât de mult că am ales ca acest moment (ca întreaga nuntă de altfel) să fie doar despre noi și cum am vrut și am simțit noi atunci. Nu ne-am chinuit să învățăm o coregrafie care probabil ne-ar fi adus mai mult stres decât bucurie, ci ne-am lăsat conduși de dragoste, emoții și versuri, așa cum am știut noi mai bine. Și exact așa cum am spus si aseară în emisiunea @xtranightshow la @mielucuonara vă sfătuiesc și pe voi, viitori miri și mirese, dacă nu activați în domeniul dansului, să aveți un dans al vostru, despre voi. Alegeți simplitatea si emoțiile bune în detrimentul stresului că poate unul din voi a uitat coregrafia. ❤️

O postare distribuită de Denisa Filcea (@11denisahodisan11) pe

Flick și Denisa Hodișan au plecat în Maldive

Prospăți căsătoriți, Flick și Denisa au ales să petreacă luna de miere în Maldive. Pozele sunt de senzație, iar dragostea plutește în aer. În mediul online, cei doi îndrăgostiți petrec extrem de mult timp.

Nu sunt singurii care au ales să petracă luna de miere în Maldive, multe cupluri din showbizul românesc au ales acestă destinație, semn că este un loc unic, potrivit pentru îndrăgostiți.

Recent Denisa a postat câteva filmulețe în care arată publicului cât de romantic este Flick. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel