Au apărut imagini interzise de la prima nuntă nebună a lui Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex

Data publicării:
Fotografie de la Chimene Gaspar: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ilustra-ie-ecran-afi-aj-oala-de-gatit-1464880/
Descriere foto: Fotografie de la Chimene Gaspar: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ilustra-ie-ecran-afi-aj-oala-de-gatit-1464880/

Au apărut imagini interzise de la prima nuntă a lui Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex.

Miercuri a ieșit la iveală o informație legată de Meghan Markle.

Revista Lecturas aduce la lumină fotografiile de la "nunta nebună" a lui Meghan cu primul ei soț, producătorul Trevor Engelson, pe o plajă din Jamaica, în septembrie 2011. Imaginile devin deosebit de relevante deoarece, conform publicației, ea întotdeauna a vrut să le ascundă.

O nuntă care a fost foarte diferită de cea pe care a celebrat-o, acum șapte ani, cu Harry. În acea primă ocazie, a durat patru zile și, conform revistei, a fost cu mult alcool și chiar marijuana.

Meghan Markle și primul ei soț s-a întâlnit într-un bar din Hollywood în 2004 și deja erau împreună de șapte ani când au decis să facă marele pas spre căsătorie. Și au făcut-o la un complex de lux în timpul unui weekend "epic". De exemplu, Meghan a oferit invitaților săi un... kit de cadouri cu suveniruri și marijuana, scrie revista.

Cu toate acestea, dragostea lor nu a durat mult, deoarece s-au despărțit în 2023. Atunci, Meghan i-a trimis lui Trevor prin poștă inelul de logodnă și verigheta.

Relația dintre Meghan și Trevor a fost pusă la încercare încă de la început, mai ales din cauza distanței geografice. În acea perioadă, Meghan Markle era implicată în filmările pentru celebrul serial "Suits" în Toronto, Canada, în timp ce Trevor Engelson își desfășura activitatea de producător de film în Statele Unite ale Americii. Această separare geografică a generat inevitabilele probleme de timp și distanță, afectându-le posibilitatea de a petrece timp împreună și de a construi o relație solidă.

Speculațiile cu privire la motivul divorțului se concentrează în mare parte pe impactul pe care carierele lor l-au avut asupra vieții personale. Distanța fizică, programul aglomerat și timpul limitat petrecut împreună au contribuit la deteriorarea relației lor. Cu Meghan urcând rapid în industria filmului și Trevor concentrat pe proiectele sale din lumea producțiilor, cei doi au ajuns într-un punct în care au simțit că direcțiile lor nu se mai potrivesc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel