Au ajuns să le pară rău. Cine sunt vedetele care trăiesc în regret

Data actualizării: | Data publicării:

Este plăcut să fii faimos și bogat, însă chiar și cele mai cunoscute vedete au avut momente în viață în care și-au dorit să schimbe ceva ce au zis sau au făcut. 

Se spune adesea că ceea ce regreți cel mai mult la sfârșitul vieții sunt lucrurile pe care nu le-ai făcut. Cu toate acestea, vedetele din această galerie pot să nu fie de acord. În ciuda faptului că par să-și fi atins obiectivele și au făcut toate alegerile corecte, chiar și ei se luptă cu regrete. Aceste regrete variază de la nefericit, la ridicol, la cu adevărat sfâșietor.

Iată cele mai mari regrete personale ale vedetelor preferate

Britney Spears - Ea consideră că reality show-ul pe care l-a realizat împreună cu fostul Kevin Federline, „Britney & Kevin: Chaotic”, este cel mai mare regret al ei. În propriile sale cuvinte: "Nu aș mai face niciodată așa ceva. De fapt, a fost foarte rău."

Kim Kardashian - În mod surprinzător, una dintre cele mai mari regrete a venit în ziua în care s-a logodit cu actualul ei bărbat, Kanye West. Ea regretă fotografiile cu inelul de logodnă, deoarece avea unghiile scurte.

Kanye West - Rapperul a declarat că, într-adevăr, a regretat că nu a avut mai multă nuditate în celebrul său videoclip „Bound 2”, cu soția sa Kim Kardashian. Într-un interviu acordat revistei GQ, el a comentat: „Mi-aș fi dorit doar să fi avut mai multă nuditate în el. Acesta este singurul lucru pe care îl regret.„

 

Oprah Winfrey - Este una dintre cele mai faimoase femei din lume, cu o listă de realizări care pare nesfârșită. Cu toate astea, ea are încă unele regrete: „Cel mai greu este să recunoști cu adevărat timpul pe care l-ai pierdut și lucrurile de care ți-ai făcut griji și nu au contat. Regret timpul pierdut”, a spus Oprah Winfrey.

Charlie Sheen este o altă celebritate căreia probabil nu îi lipsesc regretele. Dar unul dintre cele mai mari ale sale este  unul destul de altruist. Acesta regretă că l-a numit pe fostul său co-star din „Doi bărbați și jumătate”, Jon Cryer, „trădător” pentru că nu a luat legătura cu el după ce a părăsit spectacolul. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel