"Atât de marcat am fost". Speak, detalii despre relația cu Adelina Pestrițu: Am încercat să fiu altcineva

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adelina Pestrițu, Speak, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adelina Pestrițu, Speak, Instagram

Speak a vorbit, în cadrul unui podcast, despre relația pe care a avut-o cu Adelina Pestrițu și despre cum l-a schimbat, ca om, această experiență.

Speak și Adelina Pestrițu au format un cuplu timp de aproximativ doi ani. Chiar dacă s-au despărțit din 2016, iar de atunci amândoi și-au refăcut viața, nici astăzi nu se știe motivul exact care a dus la ruptura dintre cei doi. Invitat recent în podcastul lui Mihai Morar, Speak a dezvăluit mai multe detalii, care fac referire la fosta sa parteneră.

„Am avut o perioadă în care am încercat să schimb un om. Mi-am dat seama că nu poți. Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut. Cum te raportezi la oameni, cum te raportezi la viață, principiul fundamental de interacțiune, n-ai cum să le schimbi. Nu poți', a mărturisit Speak, potrivit viva.

"Am încercat să fiu altcineva"

Deși cântărețul este foarte îndrăgit pentru accentul său moldovenesc, acesta a recunoscut faptul că a încercat să schimbe acest lucru la el, la începutul relației cu Adelina Pestrițu.

„O singură dată am încercat să fiu altcineva. La început, când eram cu fata asta, în interviuri vorbeam fără accent, pentru că eu văzusem la televizor că nimeni nu vorbea cu accent", a mai spus Speak.

Ce lecția i-a dat această relație lui Speak

„Deși nu s-a terminat cum trebuie între noi, mie mi-a adus cel mai mare plus din ultima perioadă pe parte de inteligență emoțională. Acum știu exact că nu ai cum să schimbi un om, că dragoste cu forța nu se poate, că nimeni nu-i perfect și multe alte chestii. Judec altfel lucrurile. M-a ajutat foarte mult, mult de tot. Căzăturile astea sunt bune pentru artiști, pentru că ai nevoie de niște trăiri. Căderile, eșecurile, sunt cheia succesului", a spus el.

Speak și-a petrecut ziua de naștere singur

Ruptura dintre cei doi s-a produs chiar înainte ca artistul să împlinească 30 de ani.

„Am împlinit 30 de ani singur, acasă. Nu m-a căutat nimeni pentru că am renunțat la viața mea de dinainte, mi-am trăit viața prin prisma relației. Și, când s-a terminat, am rămas singur.

Pe moment, a fost ceva îngrozitor dar, după ce am început să-mi revin, mi-am dat seama că era bine. Ceea ce trăiesc acum… Doamne-ajută! Sunt două lumi diferite. Atât de marcat am fost. Se poate și așa? Păi cum?', a povestit Speak.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel