Astrologul Camelia Pătrășcanu a simțit cutremurul, în direct. Cum a reacționat vedeta: ”Am intuit că nu durează”

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum a trăit experiența cutremurului. Vedeta era în direct. 

România a fost zguduită de mai multe seisme. Astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum a trăit experiența cutremurului, chiar în timp ce se afla în direct, în timpul unei emisiuni. 

Astrologul Camelia Pătrășcanu, în direct, la cutremur

Pe 13 februarie, un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade a zguduit Oltenia, iar pe 14 februarie, un alt seism, de data aceasta de 5,7 grade pe scara Richter, a fost înregistrat în a aceeași zonă a țării.

”Eram în timpul unei discuții, o înregistrare pentru Gold FM. Eu aici, la Almaș, în județul Arad, colega mea, la București. S-a speriat ea mai tare, a rămas fără cuvinte. S-a simțit și aici, și acolo”, ne-a spus astrologul Camelia Pătrășcanu.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a recunoscut că nu se teme de cutremure, însă situația nu este foarte roz, din punct de vedere astral. 

„Eu n-am frică de cutremur, am apucat să mă formez sau nu știu. Eram atentă, percepeam dacă e pe orizontală sau verticală. Erau pe orizontală, destul de slabe și am intuit că nu durează foarte mult. N-a avut nicio amplitudine care să mă facă să sar de pe canapea. De două sute de ani, aici nu s-au simțit cutremure. Și am văzut ce scriu oamenii pe net, nu peste tot în București, nu toate zonele țării. Deci, a fost o undă, din aia, probabil mai pe Nord-Vest, așa, care s-a propagat foarte ciudat și care nu-mi dă la socoteală pe astre prea bine, cum nu mi-a dat nici pandemia”, a dezvăluit Camelia Pătrășcanu pentru FANATIK.

Camelia Pătrășcanu asociază situația cutremurelor cu pandemia

„Noi, în astrologie, când ne uităm la evenimente mari, colective, avem și noi niște marcatori astrali. Pe care îi urmărim, în general, ca să dibăcim ceva și să înțelegem ceva din ce se întâmplă. Ori, când s-a declanșat pandemia, acei marcatori astrali nu existau, nu erau formați și nu existau ca și expresie astrologică. Ceea ce pe mine și nu numai pe mine, au mai fost câțiva colegi…am zis că nu e pandemie. Ori se înșală ori nu sunt lucrurile atât de grave ori e spaima mare.

Erau mai curând aspecte de contracție guvernamentale, a blocurilor de putere. Și când noi vedeam aceste aspecte spuneam că poate vor veni vremuri în care noi va trebui să facem o schimbare drastică, de stil de viață, că poluare, explozii, climă…și vom fi nevoiți să ne schimbăm stilul de viață. Nu se vedea foarte bine sau nu o mortalitate atât de mare, în cârca căreia să se pună măsurile care acum sunt contestate că ar fi fost logice”, a spus Camelia Pătrășcanu.

„Pe 14-15 martie se formează aspecte”

„Cu cutremurul sunt niște aspecte mutabile, adică mișcătoare pe hartă, care pot fi interpretate în două sensuri. Unul, fizic, pe scoarță: dacă se zgâlțâie sau nu se zgâlțâie și sunt până pe 25 martie și altele care țin de felul în care ne schimbăm noi, ne mutăm noi conștiința, convingerile, crezurile. Adică, schimbările care au loc, cumva, în lume și adaptarea la o nouă paradigmă și un nou set de valori, cutume. În lume, la nivel global, ele sunt în schimbare.

Se reformează aspectele din momentul ăsta, de la cutremurul ăsta, la mijlocul lui martie. E până pe 25, dar 14-15 martie, iarăși e formează niște aspecte. Nu e obligatorie să fie cutremur atunci, pot fi evenimente care ne mută din punctul A în punctul B, informații pe care le aflăm, adevăruri care sunt spuse.

Dacă sunt într-adevăr și astronomic se văd niște sensibilități ale scoarței, problema nu e asta. Că sunt naturale și, până la urmă, cu Dumnezeu înainte. Problema e dacă există mecanisme, utilaje, ustensile, unelte, aparaturi, care pot să se servească de aceste mișcări naturale astfel încât să le amplifice sau să le echilibreze”, a concluzionat Camelia Pătrășcanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel