Astrologii internaționali despre Marte direct în Gemeni, de pe 12 ianuarie. "Lasă energia și voința să revină"

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Micky White
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Micky White

Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor a început la 30 octombrie 2022 și se termină mâine, pe 12 ianuarie. Deși efectele acestui eveniment se vor simți până la 25 martie, parcă se întrevede o rază de speranță. Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre Marte în mers direct în Gemeni și ce ne așteaptă!

Suntem pe ultima sută de metri! Pe12 ianuarie, Marte își termină retrogradarea în semnul Gemenilor și își reia mersul direct. Însă, îi vom resimți efectele până la 25 martie, când Marte iese de tot din Gemeni și va intra în Rac. Comunicarea va fi mai eficientă și vom găsi mai repede soluții și idei. Ne recâștigăm curiozitatea. Putem face alegeri logice. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni este puternic, stresant, dar cu multe avantaje. Cert este că ne-a dat viața peste cap în ultimele luni. Însă, nu înseamnă că pe 12 ianuarie, Marte va spune stop, ba din contră. Abia atunci o să-și arate mușchii cu adevărat. 

Când Marte este retrograd, adică din luna octombrie a anului trecut, aduce şi multă agresivitate. Fiind în Gemeni, semn guvernat de Mercur, vorbim de comunicare, de vorbe, de SMS-uri, de mail-uri, de toată zona aceasta, dar și de partea de transporturi. Încă mai poți să ai grijă mărită la toate drumurile pe care le faci, mai ales la cele pe distanță scurtă.

Nadiya Shah spune că în sfârșit, Marte își reia mersul direct în semnul Gemenilor! Ce dorește Marte de mâine? Să ne uităm la cine suntem cu adevărat, la modul în care reacționăm și la cum ne comportăm. Ne dă o șansă la instrospecție, să ne analizăm mai atent.

Același astrolog este de părere că, odată cu reluarea mersului direct al lui Marte, avem și o șansă la vindecare. Ce presupune asta? Uită-te atent în trecut, în copilăria ta, vezi ce te-a afectat și alege să mergi mai departe. Putem alege căi diferite, să comunicăm mai mult și să găsim soluții.

Este o șansă pentru a ne reveni, de fapt. Ne putem îmbunătăți ideile și soluțiile la problemele spontane. Îl putem folosi pe Marte în avantajul nostru, pentru că ne poate ajuta să ne gândim mai profund la experiențele noastre.

Chiar și în mitologie, Marte este prezentat ca fiind cel care a învățat din greșeli. S-a dezvoltat. A devenit mai puternic și mai înțelept. Ar fi bine, ca de mâine, să asculți mai mult, să nu mai tragi concluzii pripite. O să-ți dezvolți, astfel, comunicarea cu ceilalți.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel