Astrologii internaționali despre Luna Sângerie de pe 5 mai: "Haos, reconstrucție și oportunități mari!”

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Pe 5 mai, vom avea o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Scorpion. Acest fenomen poartă și numele de Luna Sângerie, care are mai degrabă o nuanţă de oranj-gălbui sau roşu-cărămiziu. Este, de fapt o eclipsă lunară. Iată ce părere au unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali!

Avem mult marcaj de Scorpion când vorbim despre acest eveniment de pe data de 5 mai.

O Lună în Scorpion este tot timpul la extreme - foarte tensionată, mereu sapă adânc, cercetează, nu îi convine. Dar mai are și alte părți care nu sunt neapărat cele mai potrivite. Astfel, se victimizează foarte mult, manipulează și testează, pentru că îi este frică să piardă și se teme de trădare. 

Deci, cu Luna Plină, Soarele și Luna sunt în opoziție. Această Lună Plină de pe 5 mai beneficiază și de Uranus, care este foarte aproape, dar și de Mercur retrograd.

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, dacă ar fi să găsim un laitmotiv al acestui eveniment este victimizarea, plângerea, nemulțumirea permanentă, precum și dorința de a umple un gol. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel