Astrologii internaționali despre Luna Plină în Rac de pe 7 ianuarie: "Adunăm energie pentru noul an!"

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Aron Visuals
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Aron Visuals

Pe 7 ianuarie, va fi prima Lună Plină a lui 2023, în semnul Racului, dar și primul moment decisiv! Aici o să aibă loc adevărata trecere dintre ani. Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen.

Pe 7 ianuarie, va fi prima Lună Plină a lui 2023, în semnul Racului, dar și primul moment decisiv! Aici o să aibă loc adevărata trecere dintre ani. Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen.

Luna Plină cere o renunțare, iar arhetipul Racului vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Ce spune Luna Plină? "Până aici se poate", Mai mult de atât nu pot”. Și pentru că va fi și Pluto implicat în acest eveniment, ne vom confrunta cu emoții însemnate.

Soarele din Capricorn este în conjuncție cu Mercur retrograd. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. Deci, vom fi nevoiți să renunțăm la anumite legături sau rădăcini care nu ne lasă să mergem mai departe. Poate fi vorba despre o relație defectuoasă cu familia, o locuință, o relație amoroasă sau un loc de muncă. Această Lună Plină vrea să ne împingă, să rupem.

Odată cu Luna Plină de pe 7 ianuarie, avem în față un moment decizional, în care putem stabili cu ce mergem înainte sau la ce renunțăm. Nu mai este momentul să găsești scuze sau să declini realitatea. Distruge ceva ce nu îți mai este de folos!

Persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor sesiza în jurul lor instabilitate crescută. 

Pam Gregory spune că vor fi fenomene astrologice deosebit de importante în 2023, iar Luna Plină în semnul Racului este unul dintre ele. Astrologul este de părere că trebuie să preiei frâiele odată cu acest eveniment. Ce înseamnă asta? Să te încarci de energie, dar să fii propriul tău stăpân. Să devii un lider și să te gândești rațional la ceea ce trebuie să faci pe tot parcursul anului, ca să fii mai bine. Să fii integru și să-ți respecți principiile de viață.

Tot Pam consideră că Luna Plină în Rac o să aducă la suprafață și emoții mai puternice, dar și sentimente, mai ales că vorbim despre un semn de apă, precum Racul și despre Lună, guvernatorul său. Afirmă și că este o perioadă în care se pot descoperi tot felul de soluții sau tratamente pentru anumite boli sau afecțiuni. 

În final, astrologul este de părere că Luna Plină vorbește despre noi începuturi, dar și noi sfârșituri, fie că vorbim despre joburi, relații sau alte situații din viață.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel