Astrologii internaționali despre intrarea lui Jupiter în Taur de pe 16 mai: "Prognoza? Un an de noroc!”

Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com/ Vedrana Filipović
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com/ Vedrana Filipović

Pe 16 mai, Jupiter, planeta expansiunii, iese din Berbec și se mută în Taur. Iată care sunt predicțiile din partea celor mai cunoscuți astrologi internaționali!

Doar câteva zile ne mai despart de unul dintre cele mai importante evenimente din acest an, din punct de vedere astrologic.

La data de 16 mai, Jupiter va parăsi semnul Berbecului și va intra în al doilea semn al zodiacului, al resurselor și al posesivității. Ce ne îndeamnă? Să ne gândim în mod constant la a monetiza. Să avem ca principala bază stabilitatea, dar să avem încredere și în alte acțiuni. Să investim, dacă ne dorim să câștigăm.

Pentru că Jupiter stă aproximativ un an în fiecare semn zodiacal, avem destul timp să ne bucurăm de acest tranzit. De regulă, când avem un tranzit de-al lui Jupiter, acesta aduce posibilități, abundență și creștere. Însă nu doar atât, vrea să îți arate și că mai ai ceva de muncă. Să nu uităm că orice poate să devină și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Așa că Jupiter poate fi la extreme, amplificând și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Află mai multe pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel