Astrologie. Daniela Simulescu, AVIZ pentru părinţi: "Nu există zodii bune sau zodii rele!"

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Astrologia poate fi o adevărată comoară de informaţii despre lucruri care ne influenţează în mod inconştient din momentul naşterii noastre, dar poate deveni o capcană în acelaşi timp, în special când vrem să influenţăm destinul cuiva în Univers. Astrologul Daniela Simulescu a dedicat o emisiune specială pentru părinţii care plănuiesc naşterea copilului într-o anumită zodie din motive personale sau preferinţe, ori care compară personalitatea copilului în funcţie de zodia sa. O greşeală! - subliniază Daniela Simulescu, care atrage atenţia asupra ce se poate întâmpla când forţăm ceva în viaţa altcuiva sau comparăm constant o persoană cu o astrogramă unică prin prisma prejudecăţilor noastre despre alte zodii. Vezi, totodată, aspectele care determină modul în care se înţeleg copiii cu părinţii săi. Ai putea avea parte de o surpriză câte elemente trebuie luate în calcul şi ce poţi face cu ele pentru a înţelege şi a ajuta copilul să îşi atingă potenţialul maxim în viaţă. Vezi emisiunea la finalul articolului!

Această emisiune este un manifest. Da! E un termen potrivit. E un manifest mai ales pentru mămici şi viitoare mămici.

Mi-a atras atenţia un articol despre oamenii, mămicile mai ales, care planifică naşterea copilului în funcţie de o zodie sau alta. Bănuiam că se întâmplă lucrul acesta, am avut eu însămi de-a face cu aceste cazuri.

În niciun caz nu contează zodia!

Dacă voi veţi planifica naşterea că vă place sau nu o zodie şi copilul trebuie să se nască la graniţă, între cele două zodii, înnebuniţi.

Exemplu: "Nu vreau să se nască Fecioară, că am avut pe cineva Fecioară. Nu vreau să se nască Peşti că e prea sensibil, etc."

Zodia nu contează! Iar dacă voi aţi avut o persoană în viaţa voastră cu o anumită zodie şi nu v-a plăcut, nu are de-a face. O astrogramă cu câteva dintre detaliile pe care le ştim se repetă undeva la 32.000 de ani. Vă daţi seama? O astrogramă, o dată, un loc şi o oră, în niciun caz o zodie.

Să ne imaginăm următoarea situaţie: Copilul trebuie să se nască între Leu şi Fecioară şi voi trageţi cu dinţii să se nască Leu, că nu vreţi Fecioară şi vreţi cu tot dinadinsul să se nască Leu. Ce vă faceţi dacă în astrograma copilului respectiv, Luna este afectată? Voi nu aveţi de unde să aflaţi lucrurile astea. Îl naşteţi Leu, dar copilul are Luna aspectată mai neplăcut pentru voi. Sau Mercur diferit, Venus sau ascendentul.

Atenţie! Ascendentul este mult mai important ca zodia!

Deci, ce vă faceţi? Voi vreţi să îl naşteţi Leu, dar ce vă faceţi dacă acel copil are Luna în Fecioară? Zodia este doar scheletul, doar nişte chestii foarte personale care nu sunt atât de importante. Dar Luna arată cum te porţi cu mama, cum o simţi pe mama.

Nu vreau să vă zdruncin, să vă supăr, să vă enervez, însă în astrologie, zodia nu contează atât de mult.

Eu, când sunt întrebată, de exemplu, dacă există o mămică care poate să nască prin cezariană în mai multe date, nu îi aleg în funcţie de zodie. Mă uit la Lună, la Mercur, la Marte, Venus, ascendent, Nodul Sud, Nodul Nord şi la alte aspecte.

Voi o să spuneţi: Dar de unde să le ştim pe toate? Nici nu trebuie să le ştiţi. Nu puteţi să trageţi de Univers la un nivel atât de amănunţit, încât să îi hotărâţi copilului astrograma. Da, puteţi să alegeţi din anumite zile când aveţi cezariana sau puteţi ştii ceva despre momentul în care se va naşte dacă naşteţi natural, dar nu puteţi să trageţi de Univers la un nivel atât de amănunţit. 

Şi voi trebuie să înţelegeţi un lucru: În momentul în care copilul acela are o astrogramă, trebuie să lucraţi cu astrograma respectivă, nu doar cu zodia. Cum îl primiţi, de acolo trebuie să învăţaţi cum să lucraţi cu el.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel