Astrolog Cristina Demetrescu , noi previziuni despre RĂZBOI: „Asta e vestea bună”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cristina Demetrescu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Demetrescu, facebook

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut noi previziuni despre războiul dintre Rusia și Ucraina.

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut noi previziuni despre evoluția războiului pe care Rusia l-a pornit împotriva Ucrainei. Aceasta a vorbit pe rețelele de socializare despre „mașinăria de minciuni a Kremlinului”, dar și despre minciuni. 

„Lilith își face ultimele tumbe, dar cele mai de proastă calitate, pe ultimul grad al Gemenilor, gradul 29, numit si grad anaretic intre 6 si 14 aprilie. Acum să te ții minciuni! De ieri seară se tot vorbește despre „mașinaria de minciuni a Kremlinului” pusă pe turație maximă.

Urâtă poziția asta astrală a Lunii negre. E ca și cum toată lumea cântă intr-un cor dibaci dirijat, o melodie frumoasă, când o voce sugrumată, răgușită, eliberată chinuit dintr-un cap afon, strică toată armonia muzicală. Vom auzi zilele acestea minciuni ce ne vor chinui cel mai firesc simț al adevărului și al bunului simț. Minciuni am mai auzit și pe seama lor s-a declanșat o invazie absurdă, ba mai mult, câți nu au luat decizii de viață pe seama unor conspirații, cel puțin in ultimii doi ani”, a precizat Cristina Demetrescu într-o postare pe Facebook.

Cristina Demetrescu: „După 14 aprilie se sparge buba”

Astrologul a mărturisit că, după data de 14 aprilie vor ieși la suprafața mai multe adevăruri.

„Greu de știut, că nu trăim acolo, cum se va propaga adevărul despre acest infam război al fraților împotriva fraților, dar e clar că bucăți din sufletele unora se vor pierde pentru vecie, unele de vină, altele de durere. Dupa 14 aprilie multe incep să dea cu virgulă, iar socotelile de acasă nu se mai potrivesc cu cele din târg.

Va fi un pas înainte, patru înapoi. Involuția, regresul, căderea, prăbușirea ideologică vor fi in concordanță cu planul arhitectural diabolic care nu a respectat normele firești universale încă de la bun început. Vor mai exista mecanisme care vor dicta minții să nu mai asculte strigătele vocilor interioare, dar vor fi însoțite de neliniște și insomnii. Vor mai amuți și de pe la ei, și de pe la noi”, a scris Cristina Demetrescu, pe pagina sa de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel