Astrogramă Marius Manole, o poveste de om

Data publicării:
Marius Manole, foto Instagram
Descriere foto: Marius Manole, foto Instagram

Marius Manole s-a născut pe 4 octombrie 1978, în Iași. Deci avem un nativ născut în zodia Balanței.

Înainte de a trece la restul articolului, trebuie să îți spun că acest om este plin de magie din punct de vedere astrologic. Și îți voi detalia de ce.

Dar mai întâi să îi observăm caracteristicile zodiei. Ca orice Balanță, este atras de artă(a absolvit în 2001 Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, secția Actorie, la clasa profesor Emil Coșeriu și Cornelia Gheorghe; iar între 2002 - 2003, a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București), dornic de dreptate, sociabil, plăcut.

Și acum începe partea cea mai interesantă. În momentul nașterii sale, Luna se afla în semnul Scorpionului. Luna arată lumea interioară și nevoile emoționale. Ei bine, în acest caz, avem de-a face cu o persoană cu o forță interioară uimitoare, carismă nelimitată, privire pătrunzătoare, magnetism cum rar găsești, capacitate de a controla emoțiile(sau de a le purta de la o extremă la alta), de transpunere totală într-un rol. Cei care se nasc cu Luna în Scorpion au emoții puternice, de care le este teamă. Așa că vor căuta întotdeauna activități în care să se arunce pur și simplu, cu tot sufletul. Să se devoteze 100%. Plus că sunt înzestrați intensitate și vor emana mult mister.

 

Citește continuarea pe Astrosens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel