Astrograma lui Liam, fiul lui Reghecampf și al Corinei Caciuc. Băiatul s-a născut în zodia Taur: „Puțin probabil să calce pe urmele tatălui”

Data publicării:
Sursa foto: Liam, astrograma, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Liam, astrograma, instagram

Remus Ionescu a dezvăluit astrograma lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciu. Iată cum va arăta viitorul băiețelului.

Laurențiu Reghecamp a devenit tătic pentru a treia oară. Corina Caciuc a născut în această dimineață un bebeluș perfect sănătos. Remus Ionescu a dezvăluit astrograma micuțului Liam și a mărturisit cum îl va schimba acest copil pe Laurențiu Reghecampf. 

„Astrologic vorbind, este o conjunctură favorabilă copilului. Vorbeam mai devreme despre sănătate, că s-a născut sănătos, asta înseamnă că va fi sănătos pe parcursul vieții. Desigur, cu mici deranjamente de care nu scapă nimeni niciodată”, a spus astrologul Antena Stars. 

Remus Ionescu, astrograma micuțului Liam

„Tot harta ne spune că va fi destul de hotărât. Vrea să ia lucrurile pe cont propriu, să câștige, să acționeze pe cont propriu. Bineînțeles, are exemple remarcabile în familia sa. Sigur, tatăl său este un om cu lucruri notabile realizate de-a lungul vieții. Cu toate acestea, puțin probabil să calce pe de-a întregul pe urmele tatălui său. Va exista cu siguranță o influență din partea părinților.

Îl vor testa cu destule lucruri, pe de-o parte sport, pe de altă parte artă. Într-o primă parte a vieții va fi probabil sportiv, dar pe măsură ce trece timpul și va descoperi alte lucruri, preocupări intelectuale”, a declarat Remus Ionescu.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf va activa în domeniul juridic, conform astrogramei

„Se vede pe hartă un om cu talente multiple. Poate să fie în domeniul juridic, poate să fie avocat. Poate să fie scriitor. Cu siguranță, va călători destul de mult, va dori să cunoască lumea. Noroc are sigur. Are părinți cu o bună stare, dar va ști și să-și facă norocul.

Va ști să fie plăcut, să caute oameni cu care să colaboreze care îi pot fi de ajutor. Va fi tentat să facă bine, să iasă în evidență făcând bine”, a mai spus astrologul.

Cum îl va schimba pe Laurențiu Reghecampf nașterea celui de-al treilea băiat al său?

„Se vede din axa celui mic că Reghe, tatăl, va fi puternic implicat în viața sa. Îl va sprijini cu tot ceea ce își dorește cel mic. Nu îi va impune ceva, ci îi va da independența să facă ce vrea cel mic. Cu siguranță, se vede o relație deosebită, specială”, a încheiat Remus Ionescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel