Astrograma Ioanei Mihăilă, amenințare pentru secretele Coaliției. Ce urmează în sănătate. "Două personalități ca ea: Merkel și Putin"

Data publicării:
Ioana Mihăilă, sursa DC NEWS
Descriere foto: Ioana Mihăilă, sursa DC NEWS

Ioana Mihăilă, noul Ministru al Sănătății, este născută pe 20 noiembrie 1980.

Din start observăm că are Soarele în semnul Scorpionului. Ce înseamnă asta? Că este foarte perseverentă, determinată, dornică de putere, îi place să controleze și detestă trădarea de care, de altfel, se teme serios. De asemenea, cere devotamentul total al oamenilor din jur. Pentru un Scorpion, nu există nimic gri, ci doar alb sau negru. Un doctor născut în această zodie este foarte pasionat, curios și are o rezistentă psihică uimitoare.

Conjuncția dintre Soare și Uranus i-a oferit dorința de a fi independentă, de a face lucrurile altfel, da a nu respecta status quo-ul. Având și Mercur tot în Scorpion, Ioana Mihăilă este destul de suspicioasă, se bazează foarte mult pe intuiție și descoperă ușor secretele. În plus, putem fi siguri de ceva: adoră să facă strategii. Conjuncția Venus-Pluto din Balanță îi conferă darul diplomației și o face să lupte pentru ideea de dreptate.

Citește mai multe pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel