Astrogramă Fuego. Născut sub o stea norocoasă

Data publicării:
Fuego, foto Facebook
Descriere foto: Fuego, foto Facebook

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, s-a născut pe 23 august 1976, la Turda.

Fuego este cântăreț, actor, compozitor, moderator și realizator de televiziune, om de radio și editorialist român. Nici nu putea fi altfel, mai ales că în momentul nașterii sale, Soarele se afla lângă Regulus, cea mai norocoasă stea, denumită chiar “steaua rege”. În antichitate, astrologii considerau că doar oamenii mari sau însemnați se nasc sub această stea. Regulus în conjuncție cu Soarele aduce succes, faimă, onoruri, putere, abilități creative. Dovadă că le face pe toate cele mai sus enumerate.

Deși nu știm ora de naștere, ne putem da seama ușor că Luna se afla în semnul Leului. De aici și nevoia de atenție, de validare, curajul de a ieși în față. Îi place să strălucească, să primească aplauze. În plus, este responsabil de întregul proces creativ. Luna se afla lângă Saturn, fapt ce îi va conferi încredere în propriile forțe mai ales în a doua parte a vieții sale. Conjuncția Lună-Saturn poate fi regăsită în hărțile celor cu copilării grele, în urma cărora devin foarte seriosi, care capătă maturitate timpurie și control nemaipomenit al emoțiilor.

Tripla conjuncție Mercur-Venus-Marte în Fecioară i-a oferit un set de instrumente potrivite pentru viața de artist.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel