Astăzi este ziua actriței Elvira Deatcu. Care este motivul pentru care aceasta nu vrea să sărbătorească: Mi se pare nepotrivit să petrec

Data publicării:
Sursa foto: Elvira Deatcu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Elvira Deatcu, Instagram

Actrița Elvira Deatcu a dezvăluit, în cadrul unui interviu, motivul pentru care nu vrea să facă o petrece de ziua ei.

Deși arată impecabil și are o siluetă de invidiat, actrița Elvira Deatcu a împlinit vârsta de 50 de ani. Chiar dacă acesta ar trebui să fie un motiv de sărbătoare pentru ea, artista spune că nu se simte în stare să petreacă, pe fondul celor întâmplate în statul vecin. 

"Vai, aş vrea să nu fac nimic. Nu mă lasă inima, din mai multe motive şi faptul că se întâmplă ce se întâmplă în jurul nostru. Mi se pare aşa, cumva, nepotrivit să petrec, să mă întâlnesc cu prietenii. Deşi, probabil, cred că soţul are dreptate. Ar trebui să marchez cumva momentul ăsta. Dar tot aşa de bine pot să spun şi la anul că fac 50 şi gata. Deocamdată, chiar nu mă simt doritoare de a dănţui.", a declarat Elvira Deatcu, potrivit click.

Ce dietă ține vedeta

Artista a dezvăluit faptul că sportul este secretul în dieta ei. Totuși, recent și-a dat seama că nu mai poate obține rezultatele dorite doar așa, fapt pentru care încearcă să nu mănânce dulciuri. 

"Fac sport şi încerc să nu mai mănânc dulciuri. Până acum, funcţiona şi să mănânc dulciuri, şi să rămân slabă, ei bine, acum trebuie să mă lupt altfel cu corpul meu. Momentan, reuşesc să rămân într-o relaţie de prietenie, acord şi echilibru cu corpul meu. Fac sport, singură, acasă, de 3-4 ori pe săptămână. Asta mă ajută, în primul rând, la psihic. Chiar îmi dă o stare bună şi mi se pare că e un pariu pe care îl câştig şi că fac ceva chiar numai pentru mine. Am trecut prin toate tipurile de sport şi de mişcare. Am fost şi la sală, m-am manifestat în toate felurile cu sportul, dar, acum, formula ideală pentru mine e să fac acasă, în spaţiul meu. Mi-e cel mai bine aşa.", a continuat aceasta.

Elvira Deatcu a fost martoră la atacul Turnurilor Gemene

„Nu am să uit niciodată acea zi! Cum aș putea? Ne cazaserăm cu o seară înainte la un motel și în acea dimineață stăteam cu toții la cafea, în pijamale, pe iarbă. Ușile de la camere erau deschise și… un televizor pornit aiurea ne-a pus în față cu sinistra realitate. Am văzut „live” lovirea celui de-al doilea turn. Urma să plecăm și noi într-acolo, să vizităm.”, a povestit Elvira Deatcu, pentru Ego.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel