Asta-i România?! Incredibil ce a pățit Aluziva: Sper din toata inima să-l găsească rapid poliția pe individ

Data publicării:
Aluziva
Descriere foto: Aluziva

Alina Greavu, Aluziva, fostă jurnalistă, actuală activistă pentru mediu și drepturile omului, a povestit prin ce a trecut.

I-au spart magazinul unde banii din vânzări se duceau spre activități caritabile. Ireal, dar adevărat! Mai exact, prin magazinul caritabil ALZ Charity SHOP, Aluziva încuraja sustenabilitatea în fashion, economia circulară, reducea risipa de textile, prelungea viața obiectelor și avea grijă de natură, iar banii obținuți din vânzări mergeau către școala din Lipnița, pe care o renova prin proiectul „Școli cum TREBUIE” al Asociației ALUZIVA.

 

În magazin, puteai găsi haine, încălțăminte, poșete, curele, borsete, bijuterii, ochelari, cosmetice, veselă, obiecte decorative și multe altele.

 

„Ne-au spart magazinul @alz.charityshop, la nici macar o saptamana de la deschidere! Se putea si mai rau, ne-am imbarbatat intre noi, dar mai bine nu se poate? Am ramas fara laptop, banii din urnele @asociatia_aluziva si acum suntem nevoite sa cheltuim alti bani pe reparatii, asta dupa ce ne-am mutat si am investit in magazin si cand acum strangem ca sa facem un centru educational pentru copii vulnerabili intr-un sat din Buzau - unic mod de a va anunta noul nostru beneficiar din #ScolicumTREBUIE, right?

Sper din toata inima sa il gaseasca rapid politia pe individ, ca tre sa fii maxim de jegos sa spargi O ASOCIATIE, unde mai si scrie peste tot in magazin ca e fuckin CARITABIL!”, a transmis Aluziva.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Greavu (@aluziva)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel