"Ăsta este ajutor?" Cristina Șișcanu, replici DURE pe instagram: Terminați să mai donați mâncare refugiaților ucraineni!

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Șișcanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Șișcanu, instagram

Cristina Șișcanu a făcut mai multe videoclipuri pe instagram, în care își exprimă nemulțumirea față de ajutorul pe care românii îl oferă ucrainenilor.

Cristina Șiscanu a fost una dintre vedetele care au susținut de la început refugiații din Ucraina, prin diferite donații. Aceasta a postat de mai multe ori și pe rețelele de socializare, pentru a-și îndemna urmăritorii să facă și ei bine. Însă, de data aceasta, mesajele Cristinei de pe instagram au fost ceva mai duri.

"Oamenilor, terminați să mai donați mâncare refugiaților ucraineni. În primul rând, acea mâncare nu este verificată, poate fi și stricată, pot fi lucruri care se strică între timp. S-au aruncat nu știu câte. Am văzut la Anca Serea că unii au donat haine rupte, pătate, biberoane folosite. Nu vă e rușine, pe bune?", a spus Cristina pe instastory.

"M-am săturat de mesajele care vin din mințile înguste"

Vedeta a criticat dur oamenii care merg la frontieră cu mâncare caldă, clasificându-i drept "egoiști", în timp ce ajutorul real stă în bani, spune ea.

"Nu înțeleg această mentalitate prosteacă a românilor de a face lucrurile astea. În primul rând, ca să-i ajutați pe refugiați, donați organizațiilor nonguvernamentale, umanitare mari, serioase. Donați bani! Deci efectiv m-am săturat cu mesajele astea care vin din mințile înguste "vai du-te cu sarsanaua acolo, cu mâncare caldă la frontieră să ajuți un refugiat, doi, trei, cinci". Pe bune? Ăsta este ajutor? Ajutorul se face în mod organizat. Că te duci tu și duci 3 sarmale ca să te simți tu bine că ai făcut un bine, ăsta e egoism.", a continuat vedeta.

"Lăsați prostiile astea!"

Cristina îi critică și pe cei care s-au oferit să cazeze refugiați, spunând faptul că nu vor mai putea să facă față situației, curând.

"Mai vedeam aici, pe instagram, care se dau mari "vreau să ajut o familie de ucraineni, că am unde să-i cazez". Lăsați prostiile astea! Nu o să faceți față problemelor care încă urmează, iar problemele mari de abia de-acum urmează! Urmează să vină valuri mari de refugiați. La început e valea plângerii și după ceva timp să vedeți voi ce uitați, nu vă mai interesează. De aceea este important un ajutor organizat, nu ăsta cu sarsanaua la frontieră.", a mai spus Cristina Șișcanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel