Ashton Kutcher și Mila Kunis au strâns 30 de milioane de dolari pentru victimele războiului din Ucraina

Data publicării:
Ashton Kutcher și Mila Kunis , captură video Instagram
Descriere foto: Ashton Kutcher și Mila Kunis , captură video Instagram

Într-un nou videoclip, Ashton Kutcher și Mila Kunis au declarat că "munca lor nu s-a terminat" , dar că au reușit să strângă donații în valoare de 30 de milioane de dolari pentru a ajuta victimele războiului din Ucraina.

Ashton Kutcher și Mila Kunis își exprimă recunoștința față de oamenii care au donat și au ajutat la strângerea unei sume importante de bani.

Cei doi au distribuit un videoclip pe Instagram, pe 17 martie, pîn care anunță că și-au atins obiectivul de a strânge 30 de milioane de dolari pentru a ajuta Ucraina pe fondul invaziei Rusiei.

"Peste 65.000 dintre voi au donat", a spus Mila. "Suntem copleșiți de recunoștință pentru sprijin".

Ea a continuat: "În timp ce acest lucru este departe de a rezolva problema, efortul nostru colectiv va oferi un ajutor pentru atât de mulți oameni în timp ce merg înainte în viitorul lor plin de incertitudine."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

 

Nu se opresc aici

Ashton a explicat apoi că, deși și-au atins obiectivul stabilit, vor continua să strângă bani și să facă eforturi pentru ca donațiile colectate să ajungă la cei care au nevoie.


"Vom face tot ce putem", a spus el, "pentru a ne asigura că revărsarea de dragoste care a venit din partea voastră ca parte a acestei campanii are un impact maxim asupra celor care au nevoie." 
 
Ashton a scris că fondurile au fost deja trimise și vor continua să fie trimise către Flexport.org și Airbnb.org. Într-o postare pe Instagram din 3 martie, Ashton a explicat că Flexport.org distribuie provizii către locurile de refugiați din Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova, în timp ce Airbnb.org oferă locuințe gratuite pe termen scurt pentru refugiați, potrivit E Online. 

 

Mila Kunis s-a născut în Ucraina

Mila Kunis s-a născut la Cernăuți, în Ucraina. Familia sa s-a mutat în SUA când ea avea 7 ani. Deși este celebră și are o viață fericită, vedeta nu uită drama prin care a trecut familia ei și își arată solidaritatea față de poporul ucrainean. Mila Kunis a declarat la începutul acestei luni că, deși s-a mutat în Statele Unite în 1991, este mândră că este din Ucraina. 

Vedeta este de origine din Ucraina, mai exact din Cernăuți, iar la vârsta de 7 ani a fugit, împreună cu familia ei, în SUA, relatează townandcountrimag. A început prin a învăța limba engleză, iar apoi s-a apucat de cursuri de actorie, iar peste șapte ani a obținut primul rol în cinematografie.

"Părinții mei au trecut prin iad și înapoi. Au venit în America cu valize și o familie de șapte persoane și 250 de dolari, atât", a declarat actrița pentru Glamour.

"Sunt mândră că sunt ucraineancă"

Pe Instagramul soțului ei, Ashton Kutcher, actrița de la Hollywood a postat un videoclip, în care își arăta mândria pentru țara ei natală.

"Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității. Am venit în America în 1991 și m-am considerat întotdeauna o americancă. O americancă mândră. Iubesc tot ceea ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi, nu am fost niciodată mai mândră să fiu ucraineancă. Evenimentele care au avut loc în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept împotriva umanității", a relatat actrița pe instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel